Loterij Oud-Alblas Win bedragen tot €40 miljoen?

Wie droomt er niet van? Schathemeltjerijk worden! Dankzij een loterij als de Lotto of bijvoorbeeld Lucky Day kan dit zomaar. Meer weten over de loterij in Oud-Alblas? Wil je een gokje wagen met de lucratiefste hoofdprijs? Of wil je achterhalen waar je in Oud-Alblas een lot kopen kan? Hier check je een vergelijking met alle populaire win spellen. Je kunt ze vergelijken gebaseerd op lotprijs, winkans, jackpot, het goede doel. Online loten kopen is sterk in opkomst, maar je kunt ook gewoon naar de lokale Ako, Bruna, Primera of Texaco. Ontdek direct de erkende loterijen, en speel vandaag nog mee!

Lopende loterijen in Oud-Alblas?

In de regio Oud-Alblas zijn er een ruim aanbod kansspelen. Denk aan lokale evenementen. Denk aan een speciale verloting van de gemeentelijke voetbalvereniging of van zelfstandige ondernemers. Uiteraard heb je de optie mee te spelen met erkende loterijen van bijvoorbeeld Staatsloterij, Postcode loterij of Lucky Day. Is een verloting uitzoeken lasting? Hiervoor analyseer je alle winkansen, de (hoofdprijs) / jackpot en het aantal trekkingen. Bekijk zeker de Goede Doelen Loterijen: hierbij maak je kans op hoge geldprijzen, en je doneert iets aan maatschappelijke projecten. Neem nou Desmond & Leah Legacy Foundation of NEMO museum. In het onderstaande overzicht vind je een opsomming van erkende loterijen in Oud-Alblas met een hoge winkans!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Lokale loterijen

Kansspelen zoals bijv. Vriendenloterij, Lotto of Lucky Day zijn je vast niet onbekend. Maar, we onderscheiden ook populaire lokale loterijen in Oud-Alblas. Denk dan aan een evenement van de gemeentelijke voetbalvereniging of de lokale middenstand. Een lot is redelijk gunstig qua aanschaf, en je hebt zo een prijs te pakken. Je wint hier niet alleen geldbedragen, maar bijvoorbeeld ook boodschappen. Een leuke extra: door deel te nemen aan een lokale loterij worden plaatselijke initiatieven financieel gesteund. Op loterijprijzen.nl bekijk je ook loten kopen in Anjum.


Trekking oktober 2020

Ook in oktober 2020 staan er volop trekkingen gepland. Om een voorbeeld te noemen: een lot kopen bij Eurojackpot of Lotto. Of doe 10 oktober 2020 mee met de maandelijkse staatsloterij mee. Onderschat ook niet de jackpot van de nationale postcode loterij in oktober 2020. Prijswinnaars in Oud-Alblas zijn voldoende te vinden. Wil je ook zo rijk worden? Check hierna waar je terecht kunt voor loten.

Prijswinnaars uit Oud-Alblas

De grap van een loterij is: iedereen kan winnen. Zo zijn er wekelijks wel loterijwinnaars in Oud-Alblas. In de streek Zuid-Holland is al een jackpot van €450000 voorgevallen! Een miljoen kan ook jij winnen! Geluk is een belangrijke factor. Let op, het draait niet alleen om geluk: Check altijd vooraf de winkans, sla meerdere loten in (een straat, of boulevard), neem deel aan een loterijpool, of kies voor kleinere verlotingen met standaard uitkeringen. Een kraslot of kraskaart kan ook. Beperk je dus niet tot de internationale loterijen met geldprijzen van €11.500.000,00. Misschien wordt jij wel de unieke prijswinnaar in Oud-Alblas?!


Online loten kopen

Een loterij is niets nieuws. De wijze van loten kopen is wel aan verandering onderhevig. Steeds meer mensen bestellen op internet. Online loten kopen heeft een aantal voordelen:

  • Eenvoudig meedingen met loterijen in binnen- en buitenland.
  • De prijs wordt via internet overgeboekt.
  • Online inzicht in gekochte loten.
  • Je hebt altijd alle loten bij de hand.

De aanbieders in de vergelijker beschikken over een NL vergunning. De verloting gaat dus eerlijk en betrouwbaar.

Loten kopen in een tabakszaak
Online loten bestellen biedt vele voordelen. Toch, loten kopen in de winkel blijft in trek. In de buurt van Molenwaard kan je loten kopen bij bijvoorbeeld Prima, Ako, Bruna maar steeds vaker ook bij de sigarenwinkel . Ze geven dan echt een ouderwets lot. Bewaar hem op een beveiligde plaats tot de trekkingsdag. Het maakt het nog spannender: je hebt iets in bezit dat misschien wel heel veel geld waard wordt. Meteen je staatslot kopen in Oud-Alblas? Bekijk in het plaatje hieronder een regionaal verkooppunt. Mensen zochten ook naar: loterij Hoogenweg.

loterijen-oud-alblas

postcodeloterij logo

Postcode loterij Oud-Alblas

De postcode loterij prijzen zijn onwijs hoog. Speel mee met de miljoenenjacht, oudejaars jackpot, straatprijs en ijsprijs, cadeaubonnen, oudejaarsloterij. Je lotnummer wordt bepaald door je adres.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Je mobiele nummer is meteen het lot. Bijdragen aan een goed doel wat jou aanspreekt, extra kans met vriendenpunten, de auto-hoofdprijs, fikse prijzenpot oktober 2020 van zeker €800000 via de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Oud-Alblas

Met bijv. een boulevard, straatje, 1/5 staatslot, heel lotwin jij misschien wel fikse jackpots oplopend tot €16000000. Trekking 10e van de maand en niet te vergeten de oudejaarstrekking. De grootste prijzenpot en aantrekkelijkste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij houdt in: een bijdrage leveren aan cultuur en iedere 4 weken miljoenen winnen. Altijd interessant introductie-aanbiedingen als entreekaartjes, gratis loten, elektronica winnen plus culturele winacties.

lotto logo

Lotto

Iedere week opnieuw kans op miljoenen bij de lotto-jackpot. Voordelige loten en unieke aanbiedingen bij automatische deelname. Iedere week duizenden winnaars en extra Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Een speciale Europese loterij met wekelijkse trekkingen. Met je persoonlijke €2 lot speel jij 7 getallen voor een jackpot vanaf €10.000.000 en maximaal €90 miljoen euro. Zeker de moeite waard.

Loterij abonnement opzeggen

Je loterij opzeggen; werkt dat complex? Wanneer je gewoon een keer een lot koopt ben je niet gebonden aan de nieuwe loterijtrekking in Oud-Alblas. Heb je een abonnement afgesloten? Dan wordt er door middel van automatische incasso op een vast moment per maand kosten voor de loten afgeschreven. Een loterij contract kun je opzeggen via de klantenservice of met behulp van zo’n opzegbrief. Vraag gerust om een voorbeeldbrief. Onthoud wel: er geldt vaak een opzegtermijn. Wil je zonder verplichting spelen? Ga dan een eenmalig lot kopen. Een belangrijk pluspunt van automatisch meespelen is dat jij elke week/maand kans maakt. Het beëindigen van een abonnement kan ook via jouw online account door middel van opzegformulier of via email.

Wil je meespelen met de leukste loterijen? De hoogste prijzen, uitstekende winkans en goede doelen!