Loterij Oude Wetering Jackpots oplopend tot €70.000.000?

Het is de wens van vrijwel elke Nederlander: Een groot geldbedrag winnen! Dankzij een loterij als de Postcode loterij en bijv. Lucky Day kan dit zomaar. Ben jij op zoek naar een loterij in Oude Wetering? Meedoen met de loterij met de vetste jackpot? Of wil je achterhalen waar je in Oude Wetering een lot kopen kan? Hier tref je een lijst met alle actuele win spellen. Het vergelijken op basis van lotprijs, jackpot, winkans, aantal trekkingen. Online loten kopen is sterk in opkomst, maar de echte beleving vind je bij de plaatselijke Ako, Primera, Bruna of Albert Heijn. Check nu de meest gangbare loterijen, en waag eens een gokje!

Meespelen met een loterij in Oude Wetering?

Rondom Oude Wetering bestaan er verschillende kansspelen. Denk aan lokale evenementen. Bijvoorbeeld een grote verloting van de gemeentelijke muziekvereniging of van de lokale middenstand. Uiteraard kun je ook deelnemen aan gangbare loterijen als bijvoorbeeld Staatsloterij, Postcode loterij of Raffld . Wat is voor mij een geschikte verloting? Daarvoor kijk je allereerst naar alle winkansen, hoogte van de prijzen, en hoeveel trekkingen er zijn. Bekijk zeker de Goede Doelen Loterijen: hierbij maak je kans op hoge geldprijzen, en je doneert iets aan maatschappelijke projecten. Bijvoorbeeld KWF Kankerbestrijding en Villa Pardoes. In de bijgaande tabel tref je een beter beeld van de meest populaire loterijen in Oude Wetering met een hoge jackpot.

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Regionale loterijen

Kansspelen zoals o.a. Lotto, Vriendenloterij of de bankgiroloterij kennen we natuurlijk allemaal. Toch, er zijn ook lucratieve lokale loterijen in Oude Wetering. Bijvoorbeeld een actie van de regionale sportvereniging en tevens de dorpsvereniging. Een lot is redelijk gunstig qua aanschaf, en daar er weinig loten zijn win je al gauw. Je wint hier niet alleen geldbedragen, en leuke extra’s als concertkaartjes. Mooie bijkomstigheid: door het kopen van een lot worden plaatselijke initiatieven financieel gesteund. Andere regio? Bekijk nu direct alles over loten kopen in Apeldoorn.


Trekking april 2020

Ook in april 2020 zijn er weer veel trekkingen. Waar moet ik dan aan denken? Nou, meespelen met de wekelijkse Eurojackpot of de Lotto. Of speel 10 april 2020 met de nieuwe ronde van de staatsloterij mee. En vergeet niet de prijzen van de nationale postcode loterij in april 2020. Prijswinnaars in en rondom Oude Wetering zijn er genoeg. Wil je ook zo rijk worden? Ontdek op deze pagina lot-verkooppunten.

Prijswinnaars uit Oude Wetering

Uniek aan een gokje wagen is: iedereen kan winnen. Zo zijn er wekelijks wel loterijwinnaars in Oude Wetering. In deze provincie Zuid-Holland zijn al jackpots van €75000 gevallen! €1.000.000 of meer is voor iedereen weggelegd! Je hebt voornamelijk geluk nodig. Maar, je kunt jouw winkans vergroten: Check altijd vooraf de winkans, koop meerdere loten (een straatje, of boulevardje), doe mee met een loterijpool, of speel een klein gokspel met lagere prijzen. Denk aan kraskaarten en krasloten. Overweeg niet uitsluitend de internationale loterijen waar je meedingt om bedragen van €7.500.000,00. Wellicht wordt jij wel de fortuinlijke prijswinnaar in Oude Wetering?!


Online loten kopen

Er wordt al jaren gegokt. De lokatie waar wij loten kopen verandert wel. Het verschuift naar internet. Online loten kopen heeft een aantal voordelen:

  • Moeiteloos meespelen met veel loterijen in binnenland en buitenland.
  • De jackpot wordt via internet overgeboekt.
  • In je account zie je wat je uitgeeft.
  • Geen kans dat je loten kwijtraakt.

De organisaties in de vergelijker hebben allen een vergunning. De procedures zijn transparant.

Loten kopen in de winkel
Online loten bestellen is ideaal. Desalniettemin, loten kopen in de winkel is voor velen het aantrekkelijkst. In de gemeente Kaag en Braassem kun jij loten kopen bij o.a. Prima, Ako, Bruna en benzinepompen. Ze geven dan echt een ouderwets lot. Deze bewaar je goed tot het moment van trekking. Dit heeft iets magisch: er zit iets in je broekzak wat jouw leven mogelijk flink kan veranderen. Nu staatsloten kopen in Oude Wetering? Bekijk in het plaatje hieronder een verkooppunt bij jou in de buurt. Wellicht spreekt dit je ook aan: loterij Hoogland.

loterijen-oude-wetering

postcodeloterij logo

Postcode loterij Oude Wetering

De prijzen van de postcode loterij zijn te gek. Speel mee met de oudejaars jackpot, postcodekanjer, straatprijs en entreekaarten, oudejaarsloterij, ijsprijs. Jouw postcode is je lot.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Je mobiele (06-nummer) is je lotnummer. Bijdragen aan een goed doel wat jou aanspreekt, spaar vriendenpunten, een auto winnen, hoge prijzenpot in april 2020 tot maar liefst €100000 via de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Oude Wetering

Met een half lot, boulevard, 1/5 staatslot, straatjemaak je kans op fikse droomprijzen van wel €5000000. Elke 10e van de maand en niet te vergeten de oudejaarstrekking. De hoogste geldbedragen en meest interessante winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij in het kort: projecten steunen gericht op cultureel erfgoed en elke maand kans op €1.000.000. Pak direct introductie-aanbiedingen zoals cadeaubonnen, entreekaartjes, elektronica winnen en tijdelijke winacties.

lotto logo

Lotto

Iedere 7 dagen opnieuw kans op miljoenen met de lotto-jackpot. Een lage lotprijs en scherpe aanbiedingen in het geval van automatisch spelen. Wekelijks heel erg veel winnaars en extra Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

De populairste EU loterij met wekelijkse trekkingen. Voor slechts €2 per lot pak je 7 getallen voor een jackpot variërend van 10 miljoen euro oplopend tot €90.000.000. Dat moet je proberen!

Loterij abonnement opzeggen

Een loterij opzeggen; gaat dat nog lastig? Zodra jij een enkele keer je geluk wil beproeven krijg je niet automatische een lot in de nieuwe loterijtrekking in Oude Wetering. Prefereer jij een loterij-abonnement? In dat geval wordt er via automatische incasso elke 4 weken (of vaker) een bedrag van je rekening afgeschreven. Een loterij contract opzeggen gaat eenvoudig via de klantenservice of via de opzegbrief. Handig: er zijn voorbeeldbrieven beschikbaar. Bedenk wel: je hebt te maken met een opzegtermijn. Alleen spelen wanneer jij dat wil? Dan kun je altijd zo’n eenmalig lot inslaan. Een belangrijk voordeeltje van automatisch meespelen is dat jij elke week/maand kans maakt. Jouw abonnement pauzeren of stopzetten kan ook steeds vaker online geregeld worden door middel van opzegformulier of het verzenden van een e-mail.

Meespelen met de Nederlandse loterijen? De hoogste prijzen, grootste winkans en een gift aan goede doelen!