Loterij Rotstergaast Hoofdprijzen tot €50.000.000?

Wie droomt er niet van? Uit het niets miljonair worden! Dankzij deelname aan een loterij als de Vriendenloterij of bijvoorbeeld krasloten kan ook jij een mooi bedrag winnen. Deelnemen aan een loterij in Rotstergaast? Meedoen met de verloting met de vetste jackpot? Of benieuwd naar waar je in Rotstergaast loten kunt kopen? Hier check je een schema met alle populaire spellen. Vergelijken kan door te kijken naar winkans, jackpot, aantal trekkingen, het goede doel. Online loten kopen gebeurt steeds meer, maar natuurlijk ook bij de lokale Ako, Primera, Bruna maar steeds vaker ook bij de Texaco. Ontdek razendsnel de toonaangevende loterijen, en speel vandaag nog mee!

Alle loterijen in Rotstergaast?

In en rondom Rotstergaast kun je meedoen met een breed scala aan kansspelen. Er zijn lokale initiatieven. Dat kan zijn een jaarlijkse verloting georganiseerd door de regionale voetbalvereniging of van de lokale middenstand. Vanzelfsprekend kan je ook een gokje wagen bij de grote loterijen zoals Staatsloterij, Postcode loterij of bijv. de Lotto. Wat is voor mij een geschikte verloting? Daarvoor bekijk je de winkans, de hoofdprijs, en de hoeveelheid uitreikingen. Overweeg ook de Goede Doelen Loterij: je maakt elke maand kans op mooie prijzen, en je steunt het goede doel. Denk aan Artsen zonder Grenzen en World Food Programme. In de tabel hieronder ontdek jij een analyse van betrouwbare loterijen in Rotstergaast met extreme geldprijzen!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Regionale loterijen

Kansspelen als bijv. Vriendenloterij, Lotto en krasloten zijn erg bekend. Maar, er zijn ook leuke lokale loterijen in Rotstergaast. Denk aan een verloting georganiseerd door de gemeentelijke muziekvereniging en de dorpsvereniging. De loten zijn vaak goedkoop, en je hebt zo een prijs te pakken. Vaak maak je kans op geldbedragen, plus fysieke prijzen als hotelbonnen. Een fijn gevolg: door mee te doen help je lokale stichtingen / verenigingen. Lees nu verder over loten kopen in Bolsward.


Trekking april 2020

Ook in april 2020 staan er volop trekkingen gepland. Wat te denken van jouw geluk beproeven bij de Eurojackpot of de Lotto. Of speel 10 april 2020 mee met de staatsloterij. Vergeet ook niet de trekking van de nationale postcode loterij in april 2020. Prijswinnaars woonachtig in Rotstergaast zijn voldoende te vinden. Wil je ook zo rijk worden? Vind hieronder waar je een lot kunt kopen.

Prijswinnaars uit Rotstergaast

De grap van een gokje wagen is: er is altijd een kans op een enorm bedrag. Er zijn ook genoeg loterijwinnaars in Rotstergaast. In deze provincie Friesland zijn meerdere jackpots van €350000 gesignaleerd! Een kanjer kan ook jij winnen! Een verloting is een kansspel. Echter, het is niet uitsluitend geluk: Check altijd vooraf de winkans, koop meerdere loten (straat of boulevard), neem deel aan een loterijpool, of ga voor een kleinere loterij met beperkte winsten. Bijv. een kraskaart of kraslot. Overweeg niet uitsluitend de landelijke loterijen waar je meedingt om bedragen van €15.000.000,00. Misschien noem jij jezelf straks de fortuinlijke prijswinnaar in Rotstergaast?!


Online loten kopen

Verlotingen bestaan al lang. De lokatie waar wij loten kopen is wel aan verandering onderhevig. Via internet gaat dit erg eenvoudig. Online loten kopen kent een aantal pluspunten:

  • Moeiteloos meedraaien met loterijen in binnen- en buitenland.
  • De jackpot wordt via de bank betaald.
  • Je weet wat je besteedt aan loten.
  • In je profiel vind je alle huidige loten.

De loterijen in de tabel beschikken over een NL vergunning. Er zijn dus altijd echt prijswinnaars.

Loten kopen in de winkel
Online loten bestellen biedt vele voordelen. Toch, loten kopen in een winkel is niet te evenaren. In en rondom De Friese Meren kan je loten kopen bij bijvoorbeeld Bruna, Primera, Ako maar steeds vaker ook bij de tabakszaak . Dit papieren lot moet je meenemen. Bewaar hem op een beveiligde plaats totdat je de uitslag kunt bekijken. Het biedt nog meer beleving: je bezit een papiertje wat jou miljonair kan maken. Direct zo’n staatslot kopen in Rotstergaast? Open in de plattegrond hieronder een regionaal verkooppunt. Wellicht spreekt dit je ook aan: loterij Krommenie.

loterijen-rotstergaast

postcodeloterij logo

Postcode loterij Rotstergaast

De hoofdprijzen van de postcode loterij zijn te gek. Zo profiteer je van de straatprijs, postcodekanjer, oudejaars jackpot en entreekaarten, oudejaarsloterij, ijsprijs. Jouw postcode is je lot.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Je tel. nummer is jouw lot. De loterij steunt 50 goede doelen, vriendenpunten, autojackpot, aantrekkelijke prijzenpot in april 2020 oplopend tot €900000 bij de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Rotstergaast

Met bijv. een half lot, boulevard, heel lot, 1/5 staatslotding je mee om fikse hoofdprijzen van maar liefst €24000000. Op de 10e van de maand kans en rondom de jaarwisseling. De hoogste prijzenpot en meest interessante winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij is eigenlijk: bijdragen aan cultuur en prijzen tot 1 miljoen euro winnen. Altijd leuke introductie-aanbiedingen zoals elektronica winnen, entreekaartjes, gratis loten of unieke winacties.

lotto logo

Lotto

Elke week kans op miljoenen bij de lotto-jackpot. Slechts twee euro per lot en aantrekkelijke aanbiedingen als je automatisch meespeelt. Maandelijks 100.000den winnaars en unieke Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Een speciale Europese loterij met elke week een nieuwe rond. Met je persoonlijke €2 lot kies jij eigen getallen voor prijzen startend vanaf €10.000.000 en maximaal €90 miljoen euro. Zeker de moeite waard.

Loterij abonnement opzeggen

De loterij opzeggen; gaat dat nog moeilijk? Wanneer je een enkele keer je geluk wil beproeven speel je niet automatisch mee met een volgende loterijtrekking in Rotstergaast. Prefereer jij een loterij-abonnement? Dan wordt er door middel van automatische incasso op vaste periodes per jaar een bedrag van je rekening afgeschreven. Zo’n loterij contract kun je opzeggen via de klantenservice of via zo’n opzegbrief. Vraag gerust om een voorbeeldbrief. Goed om te weten: aanbieders werken met een opzegtermijn. Wil je zonder verplichting spelen? Dan kun je altijd een eenmalig lot kiezen. Een belangrijk voordeeltje van automatisch meespelen is dat jij elke week/maand kans maakt. Jouw abonnement pauzeren of stopzetten kan meestal ook online aan de hand van het opzegformulier of het verzenden van een e-mail.

Deelnemen aan de leukste loterijen? Prijzen tot €90.000.000, uitstekende winkans en een gift aan goede doelen!