Loterij Sandfirden Win bedragen tot €20 miljoen euro?

Wie wil dat nu niet? In één klap schatrijk worden! Dankzij een loterij als de Bankgiroloterij of de EuroJackpot is het mogelijk. Nieuwsgierig naar de loterijen in Sandfirden? Alleen op zoek naar de loterij met met de hoogste prijs? Of benieuwd naar waar je in Sandfirden een lot bestellen kunt? Op onze website check je een vergelijking met alle huidige spellen. Vergelijken doe jij door te kijken naar aantal trekkingen, jackpot, winkans, lotprijs. Online loten kopen gebeurt steeds meer, maar de echte beleving vind je bij een speciaalzaak als Bruna, Ako, Primera maar steeds vaker ook bij de pompstations. Vergelijk nu de lokale en landelijke loterijen, en waag eens een gokje!

Populaire loterijen in Sandfirden?

Rondom Sandfirden zijn er uiteenlopende kansspelen. Denk aan lokale evenementen. Bijvoorbeeld een grote verloting van de actieve voetbalclub of van lokale ondernemers. Vanzelf heb je de optie mee te spelen met bekende loterijen van bijvoorbeeld Postcode loterij, Staatsloterij of bijv. krasloten. Wat is een interessante verloting? Daarvoor check je alle winkansen, jackpot en prijzen, en het aantal trekkingen. Overweeg ook de Goede Doelen Loterij: je kunt enorme geldbedragen winnen, maar jouw inleg gaat ook deels naar goede doelen. Denk aan Fonds Verstandelijke Gehandicapten of UNHCR. In de bijgaande tabel achterhaal je een analyse van erkende loterijen in Sandfirden met extreme geldprijzen!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Lokale loterijen

Kansspelen zoals Lotto, Vriendenloterij en de bankgiroloterij zijn je vast niet onbekend. Echter, je kunt hier ook een gokje wagen in een populaire lokale loterijen in Sandfirden. Denk dan aan een clubactie van de gemeentelijke sportclub en tevens de dorpsvereniging. Vaak zijn de loten voordelig, en de kans op een prijs is groot. Men maakt kans op een jackpot en leuke extra’s als weekendjes weg. Een fijn gevolg: door jouw deelname aan zo’n lokale loterij worden plaatselijke initiatieven financieel gesteund. Op loterijprijzen.nl bekijk je ook loten kopen in Breskens.


Trekking oktober 2020

Ook in oktober 2020 staan er een groot aantal trekkingen op stapel. Om een voorbeeld te noemen: een gokje wagen in de wekelijkse Lotto en Eurojackpot. Of doe 10 oktober 2020 mee met de staatsloterij. En wat te denken van de trekking van de nationale postcode loterij in oktober 2020. Prijswinnaars in Sandfirden komen regelmatig voor. Wil jij een gokje wagen? Achterhaal via loterijprijzen.nl waar je terecht kunt voor loten.

Prijswinnaars uit Sandfirden

Het fraaie van een verloting is: iedereen heeft dezelfde winkans. Er zijn ook genoeg loterijwinnaars in Sandfirden. In de regio Friesland is al eens de jackpot van €300000 geclaimed! De kanjer kan ook jij winnen! Een loterij is een kansspel. Goed om te weten, je kunt jouw winkans vergroten: Kies voor loterij met een hoge winkans, speel mee met meerdere loten (een boulevard of straat), start een loterijpool met vrienden, of speel een klein gokspel met beperkte winsten. Een kraslot of kraskaart kan ook. Kies niet enkel voor de internationale loterijen waar je meedingt om bedragen van €17.000.000,00. Misschien staat het geluk aan jouw zijde en wordt jij wel de rijke prijswinnaar in Sandfirden?!


Online loten kopen

Een loterij is niets nieuws. De manier waarop we loten kopen is niet meer hetzelfde als vroeger. Het verschuift naar internet. Online loten kopen heeft een aantal voordelen:

  • Gemakkelijk meedoen met loterijen in binnen- en buitenland.
  • Het prijzengeld wordt automatisch gestort op je rekening.
  • Online inzicht in gekochte loten.
  • In je profiel vind je alle huidige loten.

De organisaties in het overzicht hebben allen een vergunning. Meedoen is dus 100% veilig.

Loten kopen in een sigarenwinkel
Online loten bestellen is super. Maar, loten kopen in de winkel is voor velen het aantrekkelijkst. In de buurt van Súdwest-Fryslân koop je jouw loten bijvoorbeeld bij Ako, Primera, Bruna maar steeds vaker ook bij de Shell. Ze geven dan echt een ouderwets lot. Bewaar hem op een beveiligde plaats tot aan de trekking. Dit heeft iets magisch: je hebt iets in bezit waarmee je wellicht schatrijk wordt. Meteen staatsloten kopen in Sandfirden? Zoek in de maps hierna een plaatselijke verkoper. Mensen zochten ook naar: loterij Langweer.

loterijen-sandfirden

postcodeloterij logo

Postcode loterij Sandfirden

De jackpots van de postcode loterij zijn te gek. Zo win je bijvoorbeeld de oudejaars jackpot, miljoenenjacht, postcodekanjer en ijsprijs, cadeaubonnen, entreekaarten. Je lotnummer wordt bepaald door je adres.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Het mobiele (06-nummer) is meteen het lot. Je bepaalt zelf het goede doel, extra kans met vriendenpunten, autojackpot, aantrekkelijke prijzenpot in oktober 2020 tot wel €100000 via de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Sandfirden

Dankzij een 1/5 staatslot, half lot, heel lot, boulevarddoe jij mee voor aantrekkelijke geldbedragen van wel €13000000. Elke 10e van de maand en tijdens oud-en-nieuw. De hoogste prijzen en meest interessante winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij in het kort: cultuurprojecten ondersteunen en iedere 4 weken miljoenen winnen. Altijd interessant introductie-aanbiedingen als entreekaartjes, cadeaubonnen, gratis loten en speciale winacties.

lotto logo

Lotto

Iedere week opnieuw kans op miljoenen bij de lotto-jackpot. Maar €2 per lot en altijd aanbiedingen bij een doorlopend abonnement. Iedere week duizenden winnaars en unieke Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Een Europees gecoördineerd kansspel, elke vrijdag is er een trekking. Loten kosten maar €2,00 neem jij persoonlijke getallen voor de jackpot variërend van 10 miljoen euro en maximaal €90 miljoen euro. Zeker de moeite waard.

Loterij abonnement opzeggen

Een loterij opzeggen; gaat dat nog ingewikkeld? Wanneer je eenmalig een lot hebt gekocht heb je geen verplichting tot de opvolgende loterijtrekking in Sandfirden. Ga jij voor een loten-abonnement? In dit scenario wordt er via automatische incasso op vaste periodes per jaar via de bank lotengeld afgeboekt. Het loterij contract kan je doorgaans via de klantenservice opzeggen of aan de hand van jouw opzegbrief. Hiervoor zijn speciale voorbeeldbrieven. Onthoud wel: er is in de regel een opzegtermijn. Houdt je niet van een abonnement? Dan kun je altijd een eenmalig lot bestellen. Het grote voordeel van automatisch meespelen is dat je nooit een trekking mist. Het beëindigen van een abonnement kan ook via jouw online account aan de hand van het opzegformulier of door een opzegmail te versturen.

Aanmelden voor de beste loterijen? Hoogste prijzenpot, extra winkans en goede doelen!