Loterij Scharmer Jackpots oplopend tot €45.000.000?

Het is de wens van vrijwel elke Nederlander: In één klap schatrijk worden! Dankzij deelname aan een loterij als de Vriendenloterij en krasloten kan dit zomaar. Meespelen met een loterij in Scharmer? Meedoen met het spel met de meest hoge jackpot? Of nieuwsgierig waar jij in Scharmer een lot kan bestellen? Op Loterijprijzen.nl ontdek je een vergelijking met alle huidige geluksspelletjes. Vergelijken kan op basis van prijs van een lot, goede doel dat wordt ondersteund, hoeveelheid trekkingen, hoofdprijs. Steeds meer mensen kopen online loten, maar voor het echte “loterij gevoel” ga je naar de plaatselijke Prima, Ako, Bruna of een andere supermarkt. Check binnen een paar minuten de meest gangbare loterijen, en ontdek of het geluk jou nog toelacht.

Populaire loterijen in Scharmer?

Rondom Scharmer bestaan er een ruim aanbod kansspelen. Door het jaar zijn er allerlei lokale spelen. Je kunt dan denken aan een loterij van de regionale muziekvereniging of van lokale ondernemers. Uiteraard kan je ook loten kopen bij betrouwbare grote loterijen zoals Postcode loterij, Staatsloterij of ook Lucky Day. Wat is voor mij een geschikte verloting? Om dit te bepalen bekijk je de winkans, hoogte van de prijzen, en het aantal trekkingen. Kies altijd voor een Goede Doelen Loterij: je kunt enorme geldbedragen winnen, en je doneert iets aan maatschappelijke projecten. Neem nou KiKa en Teylers Museum. In de tabel hieronder achterhaal jij een vergelijking van erkende loterijen in Scharmer met een maximale geldprijs!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Plaatselijke loterijen

Kansspelen als Lotto, Vriendenloterij en Lucky Day kent bijna iedereen wel. Desondanks, er zijn hier ook interessante lokale loterijen in Scharmer. Bijvoorbeeld een evenement van de gemeentelijke sportclub plus de lokale middenstand. Een lot is redelijk gunstig qua aanschaf, en de kans op een prijs is groot. Je kunt vaak geld winnen plus fysieke prijzen als etentjes. Je voegt ook iets toe: door mee te doen ondersteun je lokale initiatieven. Nu ook online: loten kopen in Bronkhorst.


Trekking november 2020

Ook in november 2020 staan er volop trekkingen gepland. Denk aan jouw geluk beproeven bij de Eurojackpot of de Lotto. Of speel 10 november 2020 mee met de staatsloterij. Overweeg ook eens de uitslag van de nationale postcode loterij in november 2020. Prijswinnaars in Scharmer komen regelmatig voor. Wil jij een gokje wagen? Bekijk op onze website waar je loten kunt kopen.

Prijswinnaars uit Scharmer

De grap van een loterij is: iedereen kan winnen. Zo zijn er wekelijks wel loterijwinnaars in Scharmer. Rondom Groningen is al eens de jackpot van €1000000 geclaimed! De straatprijs kan iedereen winnen! Een verloting is een kansspel. Goed om te weten, een klein deel heb je zelf in de hand: Schat jouw winkans goed in, speel mee met meerdere loten (een boulevardje of straat), doe mee met een loterijpool, of ga voor een kleinere loterij met standaard winsten. Een kraskaart of kraslot bijvoorbeeld. Beperk je dus niet tot de internationale loterijen waar je meedingt om bedragen van €13.000.000,00. Misschien val je in de prijzen als de grote prijswinnaar in Scharmer?!


Online loten kopen

Er wordt al jaren gegokt. De lokatie waar wij loten kopen is wel aan verandering onderhevig. Steeds meer mensen bestellen op internet. Online loten kopen heeft een aantal voordelen:

  • Probleemloos meedraaien met verlotingen in zowel Nederland als Europa.
  • Het gewonnen bedrag hoef je niet op te halen, het wordt overgeboekt.
  • In je account zie je wat je uitgeeft.
  • Geen kans dat je loten kwijtraakt.

De aanbieders in de vergelijker hebben allemaal goedkeuring gekregen. Er zijn dus altijd echt prijswinnaars.

Loten kopen in de cadeauwinkel
Online loten bestellen biedt vele voordelen. Alleen, loten kopen in de winkel is misschien wel het mooist. In de omgeving Slochteren koop je jouw loten bijvoorbeeld bij Prima, Ako, Bruna of gewoon de Jumbo. Zo’n fysiek lot is heel erg spannend. Bewaar hem op een beveiligde plaats totdat je de uitslag kunt bekijken. Dit geeft een fijn gevoel: je hebt iets in bezit dat misschien wel heel veel geld waard wordt. Nu staatsloten kopen in Scharmer? Open in de maps hierna een plaatselijke verkoper. Misschien vind je dit ook relevant: loterij Leeuwarden.

loterijen-scharmer

postcodeloterij logo

Postcode loterij Scharmer

De jackpots van de postcode loterij zijn super. Win de grote postcodekanjer, miljoenenjacht, straatprijs en oudejaarsloterij, ijsprijs, cadeaubonnen. Je lot bestaat uit je postcode.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Je tel. nummer + 2 letters is je lot. Steun een club of vereniging naar keuze, spaar vriendenpunten, een auto winnen, hoge prijzenpot in november 2020 van wel €700000 bij de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Scharmer

Met bijv. een 1/5 staatslot, straatje, half lot, heel lotdoe jij mee voor aantrekkelijke jackpots. Denk aan €10000000. Op de 10e van de maand kans en in de oudejaarsloterij. De hoogste prijzen en hoogste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij is kort gezegd: cultuur steunen en iedere maand kans op €1.000.000. Altijd leuke introductie-aanbiedingen zoals gratis loten, elektronica winnen, cadeaubonnen of unieke winacties.

lotto logo

Lotto

Elke week kans op miljoenen in de lotto-jackpot. Een lage lotprijs en leuke aanbiedingen als je automatisch meespeelt. Iedere maand 10.000den geluksvogels die profiteren van de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Meest lucratieve loterij in EU, elke vrijdag zijn er nieuwe winnaars. Loten kosten maar €2,00 pak je 7 getallen voor een jackpot die beginnen bij €10 miljoen tot maximaal €90 miljoen. Leuk om uit te proberen.

Loterij abonnement opzeggen

De loterij opzeggen; werkt dat complex? Wanneer je een los lot koopt ben je niet gebonden aan de opvolgende loterijtrekking in Scharmer. Kies je voor een abonnement? Dan wordt er door middel van automatische incasso maandelijks (of wekelijks) kosten voor loterij deelname afgeschreven. Een loterij contract kun je opzeggen middels de klantenservice of door het sturen van een opzegbrief. Hiervoor zijn speciale voorbeeldbrieven. Bedenk wel: je hebt te maken met een opzegtermijn. Wil je zonder verplichting spelen? Ga dan een eenmalig lot kopen. Het gemak van automatisch meespelen is dat je nooit een trekking mist. Jouw abonnement stopzetten is ook online mogelijk middels het opzegformulier of het verzenden van een e-mail.

Deelnemen aan de Nederlandse loterijen? Grootste prijzenpakket, uitstekende winkans en een gift aan goede doelen!