Loterij Startenhuizen Win bedragen tot €70 miljoen?

Fantaseer jij er wel eens over? Een flink bedrag op je bankrekening. Via een loterij als de Bankgiroloterij en bijv. Lucky Day kan dit zomaar. Meer weten over de loterij in Startenhuizen? Wil je een gokje wagen met met de hoogste prijs? Of benieuwd naar waar je in Startenhuizen een lot kunt bemachtigen? Op Loterijprijzen.nl check je een overzicht met alle lopende spellen. Het vergelijken middels prijs van een lot, hoofdprijs, goede doel dat wordt ondersteund, hoeveelheid trekkingen. Steeds meer mensen kopen online loten, maar dit kan niet op tegen een fysiek lot dat je koopt bij o.a. de Primera, Bruna, Ako of gewoon de Esso. Check gelijk de grote loterijen, en waag eens een gokje!

Lopende loterijen in Startenhuizen?

In en rondom Startenhuizen kun je meedoen met allerlei kansspelen. Juist ook op regionaal niveau. Denk aan een speciale verloting van de gemeentelijke voetbalclub of van lokale ondernemers. Vanzelfsprekend kan je ook een gokje wagen bij gangbare loterijen. Denk aan Postcode loterij, Staatsloterij of bijv. het Miljoenenspel. Wat is een interessante verloting? Hierbij check je alle winkansen, de (hoofdprijs) / jackpot en aantal trekkingen per jaar. Wij adviseren zeker een Goede Doelen Loterij: hierbij maak je kans op hoge geldprijzen, maar een deel van de inleg gaat naar hulpinstanties. Neem nou Bid Network of Natuur & Milieu. In het schema ontdek jij een overzicht met betrouwbare loterijen in Startenhuizen met een hoge jackpot.

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Plaatselijke loterijen

Kansspelen zoals o.a. Vriendenloterij, Lotto of de EuroJackpot klinken bekend in de oren. Evengoed, je kunt hier ook een gokje wagen in een interessante lokale loterijen in Startenhuizen. Denk dan aan een verloting georganiseerd door de plaatselijke sportclub plus zelfstandige ondernemers. De lot-kosten liggen vaak lager, en de winkans is erg groot. De prijzenpot bestaat uit geld, en tastbare prijzen zoals vakanties. Een leuke extra: door het kopen van een lot help je lokale stichtingen / verenigingen. Andere regio? Bekijk nu direct alles over loten kopen in Deurze.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 staan er een groot aantal trekkingen op stapel. Waar moet ik dan aan denken? Nou, meespelen met de wekelijkse Lotto of Eurojackpot. Of doe 10 augustus 2019 mee via een lot van staatsloterij. Vergeet ook niet de uitslag van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars woonachtig in Startenhuizen zijn er genoeg. Ook ervaren hoe het is om miljonair te zijn? Detecteer via loterijprijzen.nl waar je terecht kunt voor loten.

Prijswinnaars uit Startenhuizen

Het mooie aan een kansspel is: het is voor iedereen. Je vindt ook diverse loterijwinnaars in Startenhuizen. In de streek Groningen zijn meerdere jackpots van €175000 gesignaleerd! Zo’n enorme prijs kan zomaar bij jou vallen! Je hebt voornamelijk geluk nodig. Goed om te weten, het is niet uitsluitend geluk: Schat jouw winkans goed in, speel mee met meerdere loten (een boulevard of straat), begin een loterijpool met vrienden of collega’s, of speel een klein gokspel met beperkte prijzen. Bijv. een kraskaart of kraslot. Beperk je dus niet tot de grote loterijen met geldprijzen van €17.000.000,00. Misschien ben je de grote prijswinnaar in Startenhuizen?!


Online loten kopen

Een loterij is niets nieuws. De lokatie waar wij loten kopen verandert wel. Steeds meer mensen bestellen op internet. Online loten kopen kent een aantal pluspunten:

  • Laagdrempelig meedraaien met veel loterijen in binnenland en buitenland.
  • Het prijzengeld wordt direct overgeboekt.
  • In je account zie je wat je uitgeeft.
  • Geen kans dat je loten kwijtraakt.

De kansspelen op deze pagina hebben allen een vergunning. Je kunt dus veilig meespelen.

Loten kopen in de supermarkt
Online loten bestellen is ideaal. Toch, loten kopen in de winkel is voor velen het aantrekkelijkst. In de regio Loppersum koop je jouw loten bijvoorbeeld bij Bruna, Primera, Ako of benzinestations. Zo’n fysiek lot is heel erg spannend. Deze houd je bij je tot de trekkingsdag. Het maakt het nog spannender: je hebt iets in bezit wat jou miljonair kan maken. Snel zo’n staatslot kopen in Startenhuizen? Open in de onderstaande figuur een verkooppunt in de buurt. Vind alles uit over loterij Mastenbroek.

loterijen-startenhuizen

postcodeloterij logo

Postcode loterij Startenhuizen

De hoofdprijzen van de postcode loterij zijn grenzeloos. Win de grote straatprijs, oudejaars jackpot, postcodekanjer en oudejaarsloterij, ijsprijs, cadeaubonnen. Je lotnummer wordt bepaald door je adres.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Jouw mobiele (06-nummer) is je lotnummer. Zelf een goed doel uitzoeken, extra kans met vriendenpunten, autojackpot, aantrekkelijke prijzenpot in augustus 2019 oplopend tot €900000 in het vriendeloterij spel.

staatsloterij logo

Staatsloterij Startenhuizen

Door aanschaf van straatje, heel lot, boulevard, 1/5 staatslotdoe jij mee voor serieuze geldbedragen oplopend tot €23000000. Op de 10e van de maand kans en natuurlijk op nieuwjaarsdag. De hoogste prijzen en meest interessante winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij betekent: projecten steunen gericht op cultureel erfgoed en iedere 4 weken miljoenen winnen. Altijd leuke introductie-aanbiedingen zoals cadeaubonnen, elektronica winnen, gratis loten plus culturele winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen + andere prijzen bij de lotto-jackpot. Slechts twee euro per lot en aantrekkelijke aanbiedingen bij een doorlopend abonnement. Wekelijks heel erg veel winnaars die hun zakken vullen bij de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Een speciale Europese loterij met wekelijkse trekkingen. Met je persoonlijke €2 lot neem jij 7 getallen voor een jackpot variërend van 10 miljoen euro tot wel €90.000.000. Geef het een kans!

Loterij abonnement opzeggen

Je loterij opzeggen; gaat dat nog moeizaam? Zodra jij zo nu en dan eens een lot koopt ding je niet automatisch mee in de opvolgende loterijtrekking in Startenhuizen. Kies je voor een abonnement? Er zal met behulp van automatische incasso op vaste periodes per jaar een bedrag van je rekening afgeschreven. Het loterij contract kun je opzeggen via de klantenservice of door het sturen van zo’n opzegbrief. Handig: er zijn voorbeeldbrieven beschikbaar. Let op: er is een opzegtermijn van toepassing. Liever nergens aan vast zitten? Dan kun je altijd je eenmalig lot kiezen. Een belangrijk voordeeltje van automatisch meespelen is dat je nooit een prijs misloopt. Jouw abonnement opzeggen kan in veel gevallen tevens online door gebruik te maken van opzegformulier of door een opzegmail te versturen.

Wil je meespelen met de Nederlandse loterijen? Prijzen tot €90.000.000, extra winkans en goede doelen!