Loterij Susteren Loterijen met prijzen tot €85 miljoen?

Wie droomt er niet van? In één klap schatrijk worden! Door een lot te kopen bij bijvoorbeeld de Postcode loterij of het Miljoenenspel kan iedereen rijk worden. Meespelen met een loterij in Susteren? Alleen op zoek naar een gokje wagen met met de hoogste prijs? Of zoek je sites en winkels waar jij in Susteren een lot kopen kan? Hieronder check je een overzicht met alle populaire geluksspelletjes. Vergelijken kan gebaseerd op kans om te winnen, goede doel dat wordt ondersteund, prijs van een lot, hoofdprijs. Loten zijn gemakkelijk online verkrijgbaar, maar de echte beleving vind je bij een speciaalzaak als Ako, Primera, Bruna maar steeds vaker ook bij de tabakswinkel. Check gemakkelijk alle loterijen, en zie wat geluk voor jou in petto heeft.

Alle loterijen in Susteren?

In en rondom Susteren bestaan er verschillende kansspelen. Juist ook op regionaal niveau. Dat kan zijn een speciale verloting van de regionale sportvereniging of van lokale ondernemers. Daarnaast kan je ook meespelen met Nederlandse loterijen zoals Staatsloterij, Postcode loterij en de Lotto. Welke verloting past bij jou? Hiervoor check je de kans om te winnen, de jackpot, en hoeveel trekkingen er zijn. Bekijk zeker de Goede Doelen Loterijen: hierbij maak je kans op hoge geldprijzen, en je steunt het goede doel. Neem nou Human Rights Watch of Rijksmuseum van Oudheden. In de bijgaande tabel bekijk je een vergelijking van erkende loterijen in Susteren met een hoge jackpot.

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Regionale loterijen

Kansspelen zoals o.a. Lotto, Vriendenloterij en de bankgiroloterij kennen we natuurlijk allemaal. Toch, je treft daar ook lucratieve lokale loterijen in Susteren. Denk aan een evenement van de lokale muziekvereniging en de dorpsvereniging. Vaak zijn de loten voordelig, en de winkans is erg groot. De prijzenpot bestaat uit geld, maar bijvoorbeeld ook telefoons. Maar je helpt ook: door mee te doen steun je een vereniging in jouw omgeving. Nu ook online: loten kopen in Drachtstercompagnie.


Trekking april 2020

Ook in april 2020 staan er volop trekkingen gepland. Waar moet ik dan aan denken? Nou, jouw geluk beproeven bij de Lotto of Eurojackpot. Of speel 10 april 2020 mee via een lot van staatsloterij. Probeer het ook eens met de prijzen van de nationale postcode loterij in april 2020. Prijswinnaars in Susteren zijn er meer dan je denkt. Ook ervaren hoe het is om miljonair te zijn? Check hieronder waar je loten kunt kopen.

Prijswinnaars uit Susteren

Het fraaie van een gokje wagen is: er is altijd een kans op een enorm bedrag. Er zijn ook genoeg loterijwinnaars in Susteren. In deze provincie Limburg zijn meerdere jackpots van €500000 gevallen! De hoofdprijs is ook voor jou weggelegd! Je moet met name veel geluk hebben. Let op, een klein deel heb je zelf in de hand: Selecteer een spel met een hoge winkans, koop meerdere loten (een straat, of boulevard), overweeg een loterijpool, of selecteer een klein kansspel met lagere winsten. Een kraslot of kraskaart kan ook. Kies niet enkel voor de landelijke loterijen met geldprijzen van €4.500.000,00. Mogelijk noem jij jezelf straks de unieke prijswinnaar in Susteren?!


Online loten kopen

Loterijen zijn van alle tijden. De manier waarop we loten kopen is wel veranderd. Het verschuift naar internet. Online loten kopen heeft diverse voordelen:

  • Gemakkelijk meedoen met veel kansspelen in Nederland en Europa.
  • Het prijzengeld wordt via internet overgeboekt.
  • Je weet wat je besteedt aan loten.
  • Geen kans dat je loten kwijtraakt.

De organisaties op deze website zijn goedgekeurd door de regering. De verloting gaat dus eerlijk en betrouwbaar.

Loten kopen in een sigarenwinkel
Online loten bestellen biedt vele voordelen. Maar, loten kopen in de winkel blijft onevenaarbaar. In de regio Echt-Susteren koop je jouw loten bijvoorbeeld bij Bruna, Ako, Primera en Shell. Zo’n fysiek lot is heel erg spannend. Deze houd je bij je tot na de prijsuitreiking. Dit geeft een fijn gevoel: er zit iets in je broekzak dat misschien wel heel veel geld waard wordt. Meteen zo’n staatslot kopen in Susteren? Check in de onderstaande figuur een verkooppunt in de buurt. Misschien vind je dit ook relevant: loterij Midlum.

loterijen-susteren

postcodeloterij logo

Postcode loterij Susteren

De jackpots van de postcode loterij zijn gigantisch. Win de grote straatprijs, oudejaars jackpot, miljoenenjacht en cadeaubonnen, entreekaarten, ijsprijs. Je postcode bepaalt je lotnummer.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Jouw tel. nummer vormt jouw lotnr. Je bepaalt zelf het goede doel, spaar vriendenpunten, auto’s winnen, fikse prijzenpot april 2020 van wel €300000 als je kiest voor vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Susteren

Dankzij een straatje, heel lot, half lot, 1/5 staatslotdoe jij mee voor serieuze hoofdprijzen van maar liefst €12000000. Trekking 10e van de maand en rondom de jaarwisseling. De hoogste geldbedragen en meest forse winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij is kort gezegd: een steentje bijdragen aan cultuur en iedere 4 weken miljoenen winnen. Altijd leuke introductie-aanbiedingen zoals cadeaubonnen, entreekaartjes, elektronica winnen en tijdelijke winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen + andere prijzen in de lotto-jackpot. Maar €2 per lot en aantrekkelijke aanbiedingen in het geval van automatisch spelen. Wekelijks heel erg veel winnaars die profiteren van de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Een speciale Europese loterij met wekelijks een trekking. Met je persoonlijke €2 lot kies je zeven getallen voor geldprijzen die beginnen bij €10 miljoen en maximaal €90 miljoen euro. Zeker de moeite waard.

Loterij abonnement opzeggen

Een loterij opzeggen; maken ze dat complex? Zodra jij eenmalig een lot hebt gekocht zit je niet direct vast aan de opvolgende loterijtrekking in Susteren. Ga jij voor een loten-abonnement? Er wordt dan via automatische incasso op een vast moment per maand via de bank lotengeld afgeboekt. Jouw loterij contract opzeggen gaat eenvoudig via de klantenservice hoewel het ook kan met zo’n opzegbrief. Hiervoor zijn speciale voorbeeldbrieven. Onthoud wel: je hebt te maken met een opzegtermijn. Liever nergens aan vast zitten? Dan kan jij bijvoorbeeld zo’n eenmalig lot kiezen. Waarom veel mensen kiezen voor automatisch meespelen is dat jij elke week/maand kans maakt. Jouw abonnement pauzeren of stopzetten kan meestal ook online door middel van opzegformulier of het verzenden van een e-mail.

Meespelen met de leukste loterijen? De absolute jackpot, uitstekende winkans en een gift aan goede doelen!