Loterij Tilburg Jackpots oplopend tot €70 miljoen euro?

Het is de wens van vrijwel elke Nederlander: Uit het niets miljonair worden! Dankzij deelname aan een loterij als de Vriendenloterij of de EuroJackpot kan dit zomaar. Meespelen met een loterij in Tilburg? Wil je een gokje wagen met de hoogste winkans? Of wil jij weten waar men in Tilburg een lot kunt bemachtigen? Op Loterijprijzen.nl achterhaal je een overzicht met alle hedendaagse verlotingen. Vergelijken doe jij door te kijken naar winkans, het goede doel, lotprijs, jackpot. Online loten kopen is sterk in opkomst, maar dit kan niet op tegen een fysiek lot dat je koopt bij een speciaalzaak als Prima, Ako, Bruna maar steeds vaker ook bij de Jumbo. Vergelijk razendsnel de meest gangbare loterijen, en waag eens een gokje!

Populaire loterijen in Tilburg?

In de omgeving van Tilburg zijn er een breed scala aan kansspelen. Door het jaar zijn er allerlei lokale spelen. Denk hierbij aan een loterij van de lokale sportvereniging of van lokale ondernemers. Vanzelfsprekend heb je de optie mee te spelen met landelijke loterijen als bijvoorbeeld Postcode loterij, Staatsloterij of de Bankgiroloterij. Wat is een interessante verloting? Hiervoor kijk je allereerst naar jouw winkans, de (hoofdprijs) / jackpot en hoeveel trekkingen er zijn. Ook de Goede Doelen Loterij is interessant: daarbij kun je enorme prijzen pakken, maar een deel van de inleg gaat naar hulpinstanties. Bijvoorbeeld Groninger Museum en Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid. In het onderstaande overzicht vind je een opsomming van erkende loterijen in Tilburg met enorme prijzen!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Plaatselijke loterijen

Kansspelen als o.a. Lotto, Vriendenloterij of Raffld kent bijna iedereen wel. Desondanks, je kunt ook deelnemen aan leuke lokale loterijen in Tilburg. Dit kan zijn een evenement van de gemeentelijke voetbalclub maar ook de dorpsvereniging. Een lot is redelijk gunstig qua aanschaf, en je hebt zo een prijs te pakken. De prijzenpot bestaat uit geld, en leuke extra’s als etentjes. Een leuke extra: door een lot te kopen worden plaatselijke initiatieven financieel gesteund. Je treft hier ook uitgebreide info over loten kopen in Eemshaven.


Trekking mei 2024

Ook in mei 2024 staan er volop trekkingen gepland. Wat te denken van een lot kopen bij Eurojackpot of de Lotto. Of doe 10 mei 2024 mee met de maandelijkse staatsloterij mee. En vergeet niet de prijzen van de nationale postcode loterij in mei 2024. Prijswinnaars in en rondom Tilburg zijn er genoeg. Ben jij ook zo’n geluksvogel? Achterhaal hierna verkooppunten van de grote loterijen.

Prijswinnaars uit Tilburg

Het leuke aan een verloting is: iedereen kan winnen. Zo vind je maandelijks loterijwinnaars in Tilburg. In de streek Noord-Brabant zijn meerdere jackpots van €800000 gevallen! Een miljoen is voor iedereen weggelegd! Je hebt voornamelijk geluk nodig. Goed om te weten, je kunt jouw winkans vergroten: Kies voor loterij met een hoge winkans, sla meerdere loten in (een straatje, of boulevardje), zet een loterijpool op, of ga voor een kleinere loterij met kleinere uitkeringen. Denk aan kraskaarten en krasloten. Overweeg niet uitsluitend de landelijke loterijen met geldprijzen van €19.000.000,00. Misschien staat het geluk aan jouw zijde en wordt jij wel de volgende prijswinnaar in Tilburg?!


Online loten kopen

Als eeuwen zijn er kansspelen. De wijze van loten kopen is wel veranderd. Steeds meer mensen bestellen op internet. Online loten kopen biedt heel veel positieve aspecten:

  • Eenvoudig meedraaien met veel kansspelen in Nederland en Europa.
  • De prijs hoef je niet op te halen, het wordt overgeboekt.
  • Je ziet precies wat je uitgeeft aan loten.
  • In je profiel vind je alle huidige loten.

De organisaties op deze website beschikken over een NL vergunning. De procedures zijn transparant.

Loten kopen in de speciaalzaak
Online loten bestellen biedt vele voordelen. Ondanks dat, loten kopen in een winkel blijft onevenaarbaar. In de gemeente Tilburg koop je jouw loten bijvoorbeeld bij Ako, Primera, Bruna maar steeds vaker ook bij de benzinepompen. Je ontvangt dan een fysiek lot. Deze houd je bij je totdat je de uitslag kunt bekijken. Het maakt het nog spannender: er zit iets in je broekzak wat mogelijk 1 miljoen euro of meer waard is. Meteen je staatslot kopen in Tilburg? Zoek in de maps hierna een verkooppunt bij jou in de buurt. Mensen zochten ook naar: loterij Neede.

loterijen-tilburg

postcodeloterij logo

Postcode loterij Tilburg

De postcode loterij prijzen zijn gigantisch. Zo profiteer je van de miljoenenjacht, oudejaars jackpot, postcodekanjer en entreekaarten, oudejaarsloterij, cadeaubonnen. Je postcode bepaalt je lotnummer.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Je mobiele nummer is jouw lot. Zelf een goed doel uitzoeken, meer kans met vriendenpunten, auto’s winnen, lucratieve prijzenpot mei 2024 oplopend tot €900000 in de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Tilburg

Met bijv. een straatje, half lot, 1/5 staatslot, boulevardmaak jij aanspraak op serieuze geldbedragen oplopend tot €6000000. Uitslag elke 10e van de maand en rondom de jaarwisseling. De grootste prijzenpot en meest forse winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij is eigenlijk: bijdragen aan cultuur en iedere maand kans op €1.000.000. Altijd leuke introductie-aanbiedingen zoals gratis loten, elektronica winnen, cadeaubonnen en speciale winacties.

lotto logo

Lotto

Iedere week opnieuw kans op miljoenen met de lotto-jackpot. Goedkope loten en unieke aanbiedingen in het geval van automatisch spelen. Iedere maand 10.000den geluksvogels en extra prijzen in de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

De populairste EU loterij, elke vrijdag is er een trekking. Voor slechts €2 per lot pak je 7 geluksgetallen voor de hoofdprijs startend vanaf €10.000.000 tot een astronomisch bedrag van 90 miljoen. Laat dit niet lopen!

Loterij abonnement opzeggen

Jouw loterij opzeggen; maken ze dat complex? Indien je een enkele keer je geluk wil beproeven zit je niet direct vast aan een volgende loterijtrekking in Tilburg. Prefereer jij een loterij-abonnement? In dit scenario wordt er via automatische incasso op vaste periodes per jaar kosten voor loterij deelname afgeschreven. Het loterij contract kun je opzeggen middels de klantenservice of door het sturen van jouw opzegbrief. Vraag gerust om een voorbeeldbrief. Let op: er is een opzegtermijn van toepassing. Liever nergens aan vast zitten? Ga dan een eenmalig lot inslaan. Het eenvoudige van automatisch meespelen is dat jij elke week/maand kans maakt. Jouw abonnement opzeggen kan ook via jouw online account via het opzegformulier of d.m.v. een mail.

Meedoen met de populairste loterijen? De absolute jackpot, beste winkansen en goede doelen!