Loterij Tubbergen Prijzen winnen tot wel €45.000.000?

Droom jij er wel eens stiekem van? Een flink bedrag op je bankrekening. Door een lot te kopen bij bijvoorbeeld de Bankgiroloterij of Lucky Day is het mogelijk. Benieuwd naar de loterijen in Tubbergen? Zoek jij het spel met de lucratiefste hoofdprijs? Of wil jij weten waar men in Tubbergen een lot kopen kan? Op onze website vind je een lijst met alle actuele verlotingen. Het vergelijken op basis van lotprijs, het goede doel, aantal trekkingen, winkans. Steeds meer mensen kopen online loten, maar dit kan niet op tegen een fysiek lot dat je koopt bij o.a. de Prima, Ako, Bruna of sigarenzaak. Vergelijk moeiteloos de Nederlandse loterijen, en speel vandaag nog mee!

Alle loterijen in Tubbergen?

In de regio Tubbergen vinden we een ruim aanbod kansspelen. Er zijn lokale initiatieven. Denk aan een speciale verloting van de plaatselijke voetbalvereniging of van de dorpsvereniging. Natuurlijk kan je ook een gokje wagen bij gangbare loterijen als bijvoorbeeld Postcode loterij, Staatsloterij of de EuroJackpot. Wat is voor mij een geschikte verloting? Hierbij analyseer je de winkansen, jackpot en prijzen, en het aantal trekkingen. Overweeg ook de Goede Doelen Loterij: je dingt zelf mee voor mooie prijzen, en je steunt het goede doel. Neem nou EYE Museum Amsterdam en Women Inc.. In de bijgaande tabel vind je een vergelijking van erkende loterijen in Tubbergen met enorme prijzen!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Regionale loterijen

Kansspelen als Lotto, Vriendenloterij en Raffld kennen we natuurlijk allemaal. Evengoed, je kunt ook deelnemen aan populaire lokale loterijen in Tubbergen. Denk aan een verloting van een de actieve voetbalclub maar ook lokale ondernemers. Deze loten zijn aantrekkelijk geprijsd, en de kans op een prijs is groot. Men maakt kans op een jackpot en naturaprijzen als gratis winkelen. Een fijn gevolg: door jouw deelname aan zo’n lokale loterij help je lokale stichtingen / verenigingen. Wellicht ook beschikbaar: loten kopen in Egmond aan Zee.


Trekking juli 2024

Ook in juli 2024 zijn er weer veel trekkingen. Om een voorbeeld te noemen: meedoen met de wekelijkse Eurojackpot of de Lotto. Of doe 10 juli 2024 met de nieuwe ronde van de staatsloterij mee. Vergeet ook niet de jackpot van de nationale postcode loterij in juli 2024. Prijswinnaars in en rondom Tubbergen zijn er wel degelijk! Wil jij een gokje wagen? Check hieronder verkooppunten van de grote loterijen.

Prijswinnaars uit Tubbergen

Het fraaie van een gokspel is: iedereen kan winnen. Zo zijn er wekelijks wel loterijwinnaars in Tubbergen. In de streek Overijssel zijn al jackpots van €800000 geclaimed! Een kanjer is ook voor jou weggelegd! Je moet met name veel geluk hebben. Let op, je kunt jouw winkans vergroten: Check altijd vooraf de winkans, bestel altijd meerdere loten (een boulevard of straat), doe mee met een loterijpool, of ga gokken met beperkte winsten. Een kraskaart of kraslot bijvoorbeeld. Overweeg niet uitsluitend de grotere loterij-bedrijven waar je meedingt om bedragen van €21.500.000,00. Misschien staat het geluk aan jouw zijde en wordt jij wel de trotse prijswinnaar in Tubbergen?!


Online loten kopen

Loterijen zijn eeuwenoud. De lokatie waar wij loten kopen wordt wel moderner. Dit gebeurt steeds meer via internet. Online loten kopen is praktisch en veilig:

  • Moeiteloos deelnemen met veel kansspelen in Nederland en Europa.
  • De eventuele prijzen wordt direct overgeboekt.
  • Je hebt grip op je uitgaven.
  • Je lotnummers staan in je account.

De gokbedrijven in het overzicht hebben allemaal goedkeuring gekregen. De verloting gaat dus eerlijk en betrouwbaar.

Loten kopen in de winkel
Online loten bestellen biedt vele voordelen. Echter, loten kopen in de winkel is misschien wel het mooist. In de omgeving Tubbergen kan jij loten kopen bij bijv. Bruna, Ako, Primera of gewoon de sigarenwinkel . Dit papieren lot moet je meenemen. Deze bewaar je goed tot aan de trekking. Dat maakt het nog mooier: je hebt iets in bezit wat jou miljonair kan maken. Vandaag nog je staatslot kopen in Tubbergen? Open in de onderstaande figuur een lokaal verkooppunt. Bekijk ook de mogelijkheden voor: loterij Nieuw Scheemda.

loterijen-tubbergen

postcodeloterij logo

Postcode loterij Tubbergen

De prijzen van de postcode loterij zijn grenzeloos. Win de grote oudejaars jackpot, postcodekanjer, miljoenenjacht en cadeaubonnen, ijsprijs, oudejaarsloterij. Je postcode bepaalt je lotnummer.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Het mobiele nummer + 2 letters is je lot. Steun een club of vereniging naar keuze, nog meer prijs met vriendenpunten, een auto winnen, lucratieve prijzenpot juli 2024 van wel €100000 in het vriendeloterij spel.

staatsloterij logo

Staatsloterij Tubbergen

Met bijv. een boulevard, 1/5 staatslot, half lot, heel lotmaak je kans op forse geldbedragen. Bijvoorbeeld €6000000. Elke 10e van de maand en natuurlijk op nieuwjaarsdag. De grootste prijzenpot en meest interessante winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij houdt in: bijdragen aan cultuur en elke maand meedingen om de miljoen. Ze bieden altijd introductie-aanbiedingen als gratis loten, entreekaartjes, elektronica winnen en tijdelijke winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen + andere prijzen bij de lotto-jackpot. Slechts twee euro per lot en unieke aanbiedingen bij een doorlopend abonnement. Iedere week duizenden winnaars en unieke Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Een Europees gecoördineerd kansspel, elke vrijdag is er een trekking. Loten kosten maar €2,00 neem je 7 getallen voor een jackpot van minimaal €10 miljoen tot wel €90.000.000. Geef het een kans!

Loterij abonnement opzeggen

De loterij opzeggen; wordt dat ingewikkeld? Zodra jij af en toe eens een lot aanschaft ding je niet automatisch mee in een volgende loterijtrekking in Tubbergen. Kies je voor een abonnement? In dit scenario wordt er via automatische incasso op vaste periodes per jaar via de bank lotengeld afgeboekt. Het loterij contract kun je opzeggen middels de klantenservice of door het sturen van zo’n opzegbrief. Hiervoor zijn speciale voorbeeldbrieven. Onthoud wel: er is een opzegtermijn van toepassing. Wil je zonder verplichting spelen? Ga dan een eenmalig lot kiezen. Een belangrijk voordeeltje van automatisch meespelen is dat je nooit een trekking mist. Jouw abonnement stopzetten is ook online mogelijk door gebruik te maken van opzegformulier of door een opzegmail te versturen.

Wil je meespelen met de populairste loterijen? De absolute jackpot, hoogste winkans en goede doelen steunen!