Loterij Wassenaar Loterijen met prijzen tot €35 miljoen euro?

Fantaseer jij er wel eens over? Een flink bedrag op je bankrekening. Dankzij deelname aan een loterij als de Postcode loterij of krasloten is het voor iedereen weggelegd. Deelnemen aan een loterij in Wassenaar? Alleen op zoek naar een gokje wagen met de lucratiefste hoofdprijs? Of zoek je sites en winkels waar jij in Wassenaar een lot kan bestellen? Op deze website ontdek je een overzicht met alle hedendaagse geluksspelletjes. Het vergelijken door te kijken naar hoofdprijs, goede doel dat wordt ondersteund, prijs van een lot, kans om te winnen. Tegenwoordig bestel je loten eenvoudig online, maar voor het echte “loterij gevoel” ga je naar de lokale Bruna, Primera, Ako of een andere Albert Heijn. Check gemakkelijk de grote loterijen, en speel vandaag nog mee!

Lopende loterijen in Wassenaar?

In Wassenaar bestaan er allerlei kansspelen. Door het jaar zijn er allerlei lokale spelen. Denk hierbij aan een grote verloting van de regionale voetbalclub of van zelfstandige ondernemers. Vanzelfsprekend heb je de optie mee te spelen met de grote loterijen. Denk aan Staatsloterij, Postcode loterij en Raffld . Voor welke verloting moet ik gaan? Hiervoor doorzoek je de winkansen, de jackpot, en het aantal uitreikingen. Bekijk zeker de Goede Doelen Loterijen: je maakt elke maand kans op mooie prijzen, maar een deel van de inleg gaat naar hulpinstanties. Zoals Leprastichting of Wilde Ganzen. In het schema tref jij een opsomming van de meest populaire loterijen in Wassenaar met enorme prijzen!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Plaatselijke loterijen

Kansspelen als Vriendenloterij, Lotto en de bankgiroloterij kennen we natuurlijk allemaal. Evengoed, we onderscheiden ook mooie lokale loterijen in Wassenaar. Je moet hierbij denken aan een verloting georganiseerd door de regionale voetbalvereniging maar ook zelfstandige ondernemers. Vaak zijn de loten voordelig, en de winkans is enorm. Vaak maak je kans op geldbedragen, maar bijvoorbeeld ook gratis winkelen. Een fijn gevolg: door mee te doen help je lokale stichtingen / verenigingen. Andere regio? Bekijk nu direct alles over loten kopen in Grevenbicht.


Trekking april 2020

Ook in april 2020 staan er een groot aantal trekkingen op stapel. Om een voorbeeld te noemen: meespelen met de wekelijkse Eurojackpot of de Lotto. Of doe 10 april 2020 mee via een lot van staatsloterij. Overweeg ook eens de uitslag van de nationale postcode loterij in april 2020. Prijswinnaars uit Wassenaar zijn er meer dan je denkt. Ook ervaren hoe het is om miljonair te zijn? Detecteer hieronder waar je een lot kunt kopen.

Prijswinnaars uit Wassenaar

Het mooie aan de lotto is: iedereen heeft dezelfde winkans. Zo vind je maandelijks loterijwinnaars in Wassenaar. In de provincie Zuid-Holland is al eens de jackpot van €750000 voorgevallen! De straatprijs is voor iedereen weggelegd! Je moet met name veel geluk hebben. Let op, een klein deel heb je zelf in de hand: Beperk je tot kansspelen met hoge winkansen, sla meerdere loten in (een straatje, of boulevardje), zet een loterijpool op, of selecteer een klein kansspel met minder prijzen. Een kraskaart of kraslot bijvoorbeeld. Overweeg niet uitsluitend de landelijke loterijen met prijzen van €2.000.000,00. Wie weet noem jij jezelf straks de nieuwe prijswinnaar in Wassenaar?!


Online loten kopen

Loterijen zijn van alle tijden. De wijze van loten kopen is wel aan verandering onderhevig. Er vindt een transitie naar internet plaats. Online loten kopen biedt heel veel positieve aspecten:

  • Moeiteloos meedingen met loterijen in binnen- en buitenland.
  • De jackpot wordt automatisch gestort op je rekening.
  • Je weet wat je besteedt aan loten.
  • Jouw lotnummers staan veilig online.

De loterijen in de vergelijker zijn erkend door de Nederlandse overheid. Er zijn dus altijd echt prijswinnaars.

Loten kopen in de speciaalzaak
Online loten bestellen is erg handig. Desalniettemin, loten kopen in een winkel heeft wel de meeste charme. In de gemeente Wassenaar kan je loten kopen bij bijvoorbeeld Primera, Bruna, Ako maar steeds vaker ook bij de pompstations. Ze geven dan echt een ouderwets lot. Deze bewaar je op een veilige plek tot het moment van trekking. Het biedt nog meer beleving: je bezit een papiertje wat jou miljonair kan maken. Direct staatsloten kopen in Wassenaar? Open in het plaatje hieronder een regionaal verkooppunt. Ook interessant: loterij Opeinde.

loterijen-wassenaar

postcodeloterij logo

Postcode loterij Wassenaar

De postcode loterij prijzen zijn onmetelijk. Maak kans op de straatprijs, postcodekanjer, miljoenenjacht en cadeaubonnen, entreekaarten, ijsprijs. Je lotnummer wordt bepaald door je adres.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Het telefoonnummer is je lotnummer. Je bepaalt zelf het goede doel, extra kans met vriendenpunten, de autoprijs, aantrekkelijke prijzenpot in april 2020 van wel €1000000 in de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Wassenaar

Dankzij een straatje, 1/5 staatslot, half lot, heel lotwin jij mogelijk fikse prijzen van wel €8000000. Trekking 10e van de maand en niet te vergeten de oudejaarstrekking. De meest fantastische prijzenpot en hoogste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij is kort gezegd: bijdragen aan cultuur en prijzen tot 1 miljoen euro winnen. Ze bieden altijd introductie-aanbiedingen als entreekaartjes, elektronica winnen, gratis loten of andere winacties.

lotto logo

Lotto

Iedere week opnieuw kans op miljoenen bij de lotto-jackpot. Voordelige loten en unieke aanbiedingen bij een doorlopend abonnement. Elke week ontelbare mazzelaars die profiteren van de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

De grootste Europese loterij met wekelijks een trekking. Met een lot van €2,00 pak je zeven getallen voor geldprijzen startend vanaf €10.000.000 tot wel €90.000.000. Geef het een kans!

Loterij abonnement opzeggen

Jouw loterij opzeggen; maken ze dat lastig? Zodra jij een los lot koopt ben je niet gebonden aan de opvolgende loterijtrekking in Wassenaar. Kies je voor een abonnement? Er wordt dan via automatische incasso op een vast moment per maand een bedrag van je rekening afgeschreven. Zo’n loterij contract kun je opzeggen via de klantenservice of met behulp van je opzegbrief. Handig: er zijn voorbeeldbrieven beschikbaar. Bedenk wel: aanbieders werken met een opzegtermijn. Alleen spelen wanneer jij dat wil? Dan kun je altijd je eenmalig lot kiezen. Een belangrijk voordeeltje van automatisch meespelen is dat je nooit een prijs misloopt. Het annuleren van zo’n abonnement kan ook steeds vaker online geregeld worden door middel van opzegformulier of door een opzegmail te versturen.

Meedoen met de spannendste loterijen? De hoogste prijzen, uitstekende winkans en een gift aan goede doelen!