Loterij Wateren Prijzen winnen tot wel €45.000.000?

Het is de wens van vrijwel elke Nederlander: Schathemeltjerijk worden! Dankzij een loterij als de Postcode loterij of bijvoorbeeld krasloten is het voor iedereen weggelegd. Ben jij op zoek naar een loterij in Wateren? Alleen op zoek naar een gokje wagen met de hoogste winkans? Of wil je achterhalen waar je in Wateren loten kunt kopen? Op deze website check je een lijst met alle huidige verlotingen. Het vergelijken via aantal trekkingen, winkans, het goede doel, lotprijs. Steeds meer mensen kopen online loten, maar natuurlijk ook bij de lokale Ako, Bruna, Primera en supermarkt. Ontdek meteen alle loterijen, en waag eens een gokje!

Lopende loterijen in Wateren?

In de omgeving van Wateren bestaan er uiteenlopende kansspelen. Juist ook op regionaal niveau. Dat kan zijn een jaarlijkse verloting georganiseerd door de lokale sportvereniging of van zelfstandige ondernemers. Daarnaast kan je ook loten kopen bij gangbare loterijen als Postcode loterij, Staatsloterij of ook de Lotto. Is een verloting uitzoeken lasting? Daarvoor bekijk je de winkansen, de (hoofdprijs) / jackpot en aantal trekkingen per jaar. Bekijk zeker de Goede Doelen Loterijen: je maakt elke maand kans op mooie prijzen, en je steunt het goede doel. Zoals Diabetes Fonds of Museum Het Valkhof. In het schema check je een opsomming van erkende loterijen in Wateren met enorme prijzen!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Plaatselijke loterijen

Kansspelen als o.a. Vriendenloterij, Lotto of krasloten zijn je vast niet onbekend. Toch, je kunt hier ook een gokje wagen in een populaire lokale loterijen in Wateren. Bijvoorbeeld een verloting van een de regionale sportvereniging en tevens lokale winkeliers. Deze loten zijn aantrekkelijk geprijsd, en de winkans is enorm. Men maakt kans op een jackpot en naturaprijzen als voetbalkaarten. Een fijn gevolg: door mee te doen steun je een vereniging in jouw omgeving. Nu ook online: loten kopen in Griendtsveen.


Trekking april 2020

Ook in april 2020 staan er volop trekkingen gepland. Overweeg eens jouw geluk beproeven bij de Eurojackpot of de Lotto. Of doe 10 april 2020 met de nieuwe ronde van de staatsloterij mee. Overweeg ook eens de uitslag van de nationale postcode loterij in april 2020. Prijswinnaars woonachtig in Wateren zijn voldoende te vinden. Wil jij een gokje wagen? Bekijk op deze pagina waar je loten kunt kopen.

Prijswinnaars uit Wateren

Het leuke aan een verloting is: er is altijd een kans op een enorm bedrag. Zo vind je maandelijks loterijwinnaars in Wateren. In de regio Drenthe zijn diverse jackpots van €150000 ingevorderd! Een kanjer kan iedereen winnen! Een verloting is een kansspel. Echter, je kunt het geluk een handje helpen: Check altijd vooraf de winkans, koop meerdere loten (een boulevardje of straat), begin een loterijpool met vrienden of collega’s, of kies voor kleinere verlotingen met beperkte uitkeringen. Een kraslot of kraskaart kan ook. Sta je dus niet blind op de landelijke loterijen met geldprijzen van €14.500.000,00. Misschien staat het geluk aan jouw zijde en ben jij straks de volgende prijswinnaar in Wateren?!


Online loten kopen

Er wordt al jaren gegokt. De wijze van loten kopen verandert wel. Dit gebeurt steeds meer via internet. Online loten kopen biedt heel veel positieve aspecten:

  • Probleemloos meedoen met loterijen in binnen- en buitenland.
  • Het prijzengeld wordt automatisch gestort op je rekening.
  • In je account zie je wat je uitgeeft.
  • Je hebt altijd alle loten bij de hand.

De gokbedrijven op deze website zijn erkend door de Nederlandse overheid. De verloting gaat dus eerlijk en betrouwbaar.

Loten kopen in de supermarkt
Online loten bestellen biedt vele voordelen. Toch, loten kopen in een winkel blijft onevenaarbaar. In de regio Westerveld koopt men loten bij Bruna, Ako, Primera maar steeds vaker ook bij de Esso. Je ontvangt dan een fysiek lot. Je moet hem veilig opbergen tot na de prijsuitreiking. Dat maakt het nog mooier: je bezit een papiertje wat jou miljonair kan maken. Vandaag nog staatsloten kopen in Wateren? Bekijk in de onderstaande figuur een lokaal verkooppunt. Misschien vind je dit ook relevant: loterij Opende.

loterijen-wateren

postcodeloterij logo

Postcode loterij Wateren

De postcode loterij prijzen zijn immens. Speel mee met de oudejaars jackpot, postcodekanjer, straatprijs en entreekaarten, cadeaubonnen, ijsprijs. Je postcode bepaalt je lotnummer.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Jouw mobiele nummer is je lotnummer. Je bepaalt zelf het goede doel, vriendenpunten, auto’s winnen, een enorme prijzenpot in april 2020 oplopend tot €400000 bij de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Wateren

Dankzij een 1/5 staatslot, half lot, boulevard, straatjepak jij misschien wel serieuze jackpots oplopend tot €13000000. Elke 10e van de maand en rondom de jaarwisseling. De hoogste prijzenpot en beste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij in het kort: een steentje bijdragen aan cultuur en iedere maand kans op €1.000.000. Altijd leuke introductie-aanbiedingen zoals gratis loten, elektronica winnen, cadeaubonnen of unieke winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen met de lotto-jackpot. Goedkope loten en aantrekkelijke aanbiedingen in het geval van automatisch spelen. Maandelijks 100.000den winnaars die hun zakken vullen bij de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Een Europees gecoördineerd kansspel, elke vrijdag zijn er nieuwe winnaars. Met een lot van €2,00 pak je 7 geluksgetallen voor de hoofdprijs van minimaal €10 miljoen en maximaal €90 miljoen euro. Zeker de moeite waard.

Loterij abonnement opzeggen

Een loterij opzeggen; werkt dat complex? Indien je sporadisch een lot bestelt speel je niet automatisch mee met de nieuwe loterijtrekking in Wateren. Heb je een abonnement afgesloten? In dat geval wordt er via automatische incasso elke maand (of week) een bedrag van je rekening afgeschreven. Een loterij contract opzeggen gaat eenvoudig via de klantenservice hoewel het ook kan met je opzegbrief. Er zijn voorbeeldbrieven op te vragen. Vergeet niet: er is een opzegtermijn van toepassing. Houdt je niet van een abonnement? Ga dan zo’n eenmalig lot inslaan. Het grote voordeel van automatisch meespelen is dat je nooit een trekking mist. Het beëindigen van een abonnement kan ook via jouw online account door middel van opzegformulier of door een mail te sturen.

Meespelen met de leukste loterijen? De hoogste prijzen, uitstekende winkans en goede doelen steunen!