Loterij Weesp Prijzen winnen tot wel €55.000.000?

Droom jij er wel eens stiekem van? Een groot geldbedrag winnen! Via een loterij als de Lotto of de EuroJackpot kan iedereen rijk worden. Nieuwsgierig naar de loterijen in Weesp? Deelnemen aan de verloting met de hoogste winkans? Of benieuwd naar waar je in Weesp een lot kan bestellen? Op onze website achterhaal je een vergelijking met alle actuele win spellen. Vergelijken doe jij op basis van kans om te winnen, prijs van een lot, hoofdprijs, hoeveelheid trekkingen. Loten zijn gemakkelijk online verkrijgbaar, maar je kunt ook gewoon naar een speciaalzaak als Primera, Bruna, Ako of tabakswinkel. Ontdek ogenblikkelijk de grote loterijen, en ontdek of het geluk jou nog toelacht.

Meespelen met een loterij in Weesp?

In en rondom Weesp zijn er een breed scala aan kansspelen. Denk aan lokale evenementen. Denk aan een verloting van de regionale sportclub of van lokale winkeliers. Vanzelf kan je ook een gokje wagen bij landelijke loterijen als bijvoorbeeld Postcode loterij, Staatsloterij en tevens Lucky Day. Is een verloting uitzoeken lasting? Om dat te achterhalen bekijk je de kans om te winnen, de (hoofdprijs) / jackpot en hoeveel trekkingen er zijn. Overweeg ook de Goede Doelen Loterij: je kunt enorme geldbedragen winnen, en je doneert iets aan maatschappelijke projecten. Neem nou Museum Arnhem of Wilde Ganzen. In de lijst hieronder check je een analyse van erkende loterijen in Weesp met enorme prijzen!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Plaatselijke loterijen

Kansspelen zoals Lotto, Vriendenloterij of het Miljoenenspel zijn erg bekend. Maar, we onderscheiden ook leuke lokale loterijen in Weesp. Dit kan zijn een verloting van een de actieve muziekvereniging en tevens de lokale middenstand. De loten zijn vaak goedkoop, en de winkans is enorm. Je kunt vaak geld winnen en naturaprijzen als boodschappen. Een leuke extra: door het kopen van een lot draag jij je steentje bij in jouw regio. Wellicht ook beschikbaar: loten kopen in Groet.


Trekking april 2020

Ook in april 2020 vinden er veel trekkingen plaats. Waar moet ik dan aan denken? Nou, meespelen met de wekelijkse Lotto of Eurojackpot. Of doe 10 april 2020 met de nieuwe ronde van de staatsloterij mee. Vergeet ook niet de trekking van de nationale postcode loterij in april 2020. Prijswinnaars in en rondom Weesp zijn er genoeg. Wil je ook zo rijk worden? Achterhaal hieronder waar je terecht kunt voor loten.

Prijswinnaars uit Weesp

De grap van een verloting is: iedereen kan uit het niets rijk worden. Er zijn ook genoeg loterijwinnaars in Weesp. In de streek Noord-Holland zijn al jackpots van €400000 voorgekomen! De kanjer is ook voor jou weggelegd! Een verloting is een kansspel. Echter, je hebt wel een kleine invloed: Schat jouw winkans goed in, bestel altijd meerdere loten (een boulevardje of straat), zet een loterijpool op, of ga gokken met kleinere uitkeringen. Een kraslot of kraskaart kan ook. Overweeg niet uitsluitend de landelijke loterijen met geldprijzen van €8.000.000,00. Mogelijk noem jij jezelf straks de gelukkige prijswinnaar in Weesp?!


Online loten kopen

Als eeuwen zijn er kansspelen. De plek waar we loten kopen wordt wel moderner. Het verschuift naar internet. Online loten kopen kent een aantal pluspunten:

  • Laagdrempelig meedingen met veel loterijen in binnenland en buitenland.
  • De jackpot wordt direct overgeboekt.
  • Je hebt grip op je uitgaven.
  • Geen kans dat je loten kwijtraakt.

De organisaties op deze website zijn goedgekeurd door de regering. De procedures zijn transparant.

Loten kopen in de speciaalzaak
Online loten bestellen is ideaal. Aan de andere kant, loten kopen in de winkel blijft in trek. In de omgeving Weesp koopt men loten bij Prima, Ako, Bruna of Esso. Ze geven dan echt een ouderwets lot. Deze bewaar je op een veilige plek tot het moment van trekking. Dat maakt het nog mooier: je hebt iets bij je wat jouw leven mogelijk flink kan veranderen. Nu zo’n staatslot kopen in Weesp? Doorzoek in de maps hierna een verkooppunt in de buurt. Wellicht spreekt dit je ook aan: loterij Oranjewoud.

loterijen-weesp

postcodeloterij logo

Postcode loterij Weesp

De prijzen van de postcode loterij zijn super. Zo win je bijvoorbeeld de oudejaars jackpot, postcodekanjer, straatprijs en oudejaarsloterij, entreekaarten, ijsprijs. Jouw postcode is je lot.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Jouw mobiele nummer vormt jouw lotnr. Je bepaalt zelf het goede doel, nog meer prijs met vriendenpunten, een auto winnen, hoge prijzenpot in april 2020 van zeker €300000 via de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Weesp

Met een boulevard, 1/5 staatslot, half lot, straatjeding je mee om forse droomprijzen van maar liefst €18000000. De 10e van de maand en natuurlijk op nieuwjaarsdag. De meest fantastische prijzenpot en hoogste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij in het kort: bijdragen aan cultuur en elke maand meedingen om de miljoen. Ze bieden altijd introductie-aanbiedingen als elektronica winnen, cadeaubonnen, entreekaartjes of andere winacties.

lotto logo

Lotto

Elke week kans op miljoenen bij de lotto-jackpot. Voordelige loten en scherpe aanbiedingen als je automatisch meespeelt. Maandelijks 100.000den winnaars en extra prijzen in de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Meest lucratieve loterij in EU met wekelijks een trekking. Met een lot van €2,00 kies je persoonlijke getallen voor de jackpot vanaf €10.000.000 tot maximaal €90 miljoen. Leuk om uit te proberen.

Loterij abonnement opzeggen

Je loterij opzeggen; maken ze dat complex? Als je sporadisch een lot bestelt krijg je niet automatische een lot in de opvolgende loterijtrekking in Weesp. Ga jij voor een loten-abonnement? Er wordt dan via automatische incasso op vaste periodes per jaar kosten voor de loten afgeschreven. Zo’n loterij contract kan je doorgaans via de klantenservice opzeggen hoewel het ook kan met je opzegbrief. Er zijn voorbeeldbrieven op te vragen. Vergeet niet: je hebt te maken met een opzegtermijn. Houdt je niet van een abonnement? Ga dan je eenmalig lot kiezen. Een belangrijk pluspunt van automatisch meespelen is dat men gegarandeerd meedoet. Het annuleren van zo’n abonnement kan ook via jouw online account met een opzegformulier of door een mail te sturen.

Wil je meespelen met de Nederlandse loterijen? Hoogste prijzenpot, beste winkansen en goede doelen ondersteunen!