Loterij Brielle Prijzen winnen tot wel €25.000.000?

Wie droomt er niet van? Uit het niets miljonair worden! Dankzij een loterij als de Postcode loterij of bijvoorbeeld krasloten kan dit zomaar. Nieuwsgierig naar de loterijen in Brielle? Zoek jij het spel met de lucratiefste hoofdprijs? Of nieuwsgierig waar jij in Brielle een lot kan bestellen? Op deze pagina achterhaal je een overzicht met alle lopende loterijen. Vergelijkingen kun je maken op basis van aantal trekkingen, lotprijs, winkans, het goede doel. Loten zijn gemakkelijk online verkrijgbaar, maar natuurlijk ook bij een speciaalzaak als Ako, Primera, Bruna of een andere supermarkt. Ontdek snel de betrouwbare loterijen, en waag eens een gokje!

Populaire loterijen in Brielle?

In en rondom Brielle bestaan er verschillende kansspelen. Door het jaar zijn er allerlei lokale spelen. Denk aan een jaarlijkse verloting georganiseerd door de regionale voetbalvereniging of van de dorpsvereniging. Uiteraard heb je de optie mee te spelen met Nederlandse loterijen als bijvoorbeeld Staatsloterij, Postcode loterij of ook de Lotto. Welke verloting past bij jou? Daarvoor kijk je allereerst naar de winkansen, de hoofdprijs, en aantal trekkingen per jaar. Wij adviseren zeker een Goede Doelen Loterij: je dingt zelf mee voor mooie prijzen, en je steunt het goede doel. Zoals Groninger Museum of Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid. In de lijst hieronder tref je een opsomming van de meest populaire loterijen in Brielle met een hoge jackpot.

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Lokale loterijen

Kansspelen zoals Vriendenloterij, Lotto of het Miljoenenspel klinken bekend in de oren. Echter, er zijn ook interessante lokale loterijen in Brielle. Je moet hierbij denken aan een evenement van de plaatselijke sportvereniging en tevens de dorpsvereniging. De lot-kosten liggen vaak lager, en daar er weinig loten zijn win je al gauw. Men maakt kans op een jackpot plus fysieke prijzen als etentjes. Een fijn gevolg: door een lot te kopen help je lokale stichtingen / verenigingen. Nu ook online: loten kopen in Maasdam.


Trekking april 2020

Ook in april 2020 staan er volop trekkingen gepland. Denk aan meespelen met de wekelijkse Eurojackpot of Lotto. Of speel 10 april 2020 mee met de maandelijkse staatsloterij mee. En wat te denken van de trekking van de nationale postcode loterij in april 2020. Prijswinnaars woonachtig in Brielle zijn er wel degelijk! Wil jij een gokje wagen? Check via loterijprijzen.nl waar je terecht kunt voor loten.

Prijswinnaars uit Brielle

Het fraaie van een verloting is: iedereen kan uit het niets rijk worden. Zo vind je maandelijks loterijwinnaars in Brielle. In de streek Zuid-Holland zijn al jackpots van €425000 opgeëist! De straatprijs is voor iedereen weggelegd! Een verloting is een kansspel. Echter, een klein deel heb je zelf in de hand: Zoek uit welke verloting de hoogste winkans heeft, koop meerdere loten (een boulevard of straat), neem deel aan een loterijpool, of selecteer een klein kansspel met standaard winsten. Krasloten en kaarten zijn prima opties. Beperk je dus niet tot de grotere loterij-bedrijven met jackpots van €13.000.000,00. Wie weet ben je de volgende prijswinnaar in Brielle?!


Online loten kopen

Loterijen zijn van alle tijden. De plek waar we loten kopen wordt wel moderner. Steeds meer mensen bestellen op internet. Online loten kopen heeft een aantal voordelen:

  • Probleemloos meedoen met loterijen in binnen- en buitenland.
  • De prijs wordt via internet overgeboekt.
  • Je ziet precies wat je uitgeeft aan loten.
  • In je profiel vind je alle huidige loten.

De loterijen in het overzicht zijn goedgekeurd door de regering. Meedoen is dus 100% veilig.

Loten kopen in een tabakszaak
Online loten bestellen is ideaal. Toch, loten kopen in de winkel is niet te evenaren. In de omgeving Brielle kun jij loten kopen bij o.a. Ako, Primera, Bruna of supermarkt. Ze geven dan echt een ouderwets lot. Deze houd je bij je tot aan de trekking. Dit heeft iets magisch: je hebt iets in bezit wat jou miljonair kan maken. Vandaag nog een staatslot kopen in Brielle? Zoek in de maps hierna een lokaal verkooppunt. Misschien vind je dit ook relevant: loterij Urk.

loterijen-brielle

postcodeloterij logo

Postcode loterij Brielle

De postcode loterij prijzen zijn onmetelijk. Speel mee met de oudejaars jackpot, miljoenenjacht, postcodekanjer en cadeaubonnen, entreekaarten, oudejaarsloterij. Je adres is je lotnummer.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Je tel. nummer is je lotnummer. Je bepaalt zelf het goede doel, nog meer prijs met vriendenpunten, auto’s winnen, lucratieve prijzenpot april 2020 oplopend tot €800000 in het vriendeloterij spel.

staatsloterij logo

Staatsloterij Brielle

Met een half lot, 1/5 staatslot, boulevard, heel lotdoe jij mee voor aantrekkelijke geldbedragen. Denk aan €25000000. Elke 10e van de maand en in de oudejaarsloterij. De hoogste prijzen en meest interessante winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij is kort gezegd: cultuur steunen en elke maand meedingen om de miljoen. Check introductie-aanbiedingen zoals entreekaartjes, elektronica winnen, gratis loten en speciale winacties.

lotto logo

Lotto

Iedere 7 dagen opnieuw kans op miljoenen bij de lotto-jackpot. Goedkope loten en unieke aanbiedingen indien jij een abonnement neemt. Maandelijks 100.000den winnaars die hun zakken vullen bij de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

De populairste EU loterij met wekelijks een trekking. Voor niet meer dan 2 euro selecteer je 7 getallen voor een jackpot die beginnen bij €10 miljoen oplopend tot €90.000.000. Dat moet je proberen!

Loterij abonnement opzeggen

Je loterij opzeggen; gaat dat nog ingewikkeld? In het geval dat je zo nu en dan eens een lot koopt ben je niet gebonden aan de opvolgende loterijtrekking in Brielle. Prefereer jij een loterij-abonnement? Dan wordt er door middel van automatische incasso op een vast moment per maand kosten voor de loten afgeschreven. Zo’n loterij contract kan je doorgaans via de klantenservice opzeggen of met behulp van een opzegbrief. Je kunt een voorbeeldbrief downloaden. Let op: er is in de regel een opzegtermijn. Liever geen automatische incasso? Ga dan een eenmalig lot bestellen. Een belangrijk voordeeltje van automatisch meespelen is dat je nooit een prijs misloopt. Jouw abonnement pauzeren of stopzetten kan meestal ook online met een opzegformulier of het verzenden van een e-mail.

Meedoen met de beste loterijen? De absolute jackpot, beste winkansen en goede doelen!