Loterij Exloërveen Jackpots oplopend tot €60 miljoen?

Droom jij er wel eens stiekem van? In één klap schatrijk worden! Door een lot te kopen bij bijvoorbeeld de Vriendenloterij en Lucky Day is het mogelijk. Deelnemen aan een loterij in Exloërveen? Deelnemen aan de loterij met de lucratiefste hoofdprijs? Of benieuwd naar waar je in Exloërveen een lot bestellen kunt? Op onze website ontdek je een schema met alle lopende geluksspelletjes. Vergelijken doe jij op basis van jackpot, het goede doel, winkans, aantal trekkingen. Loten zijn gemakkelijk online verkrijgbaar, maar dit kan niet op tegen een fysiek lot dat je koopt bij een speciaalzaak als Prima, Ako, Bruna en Albert Heijn. Bekijk moeiteloos de gangbare loterijen, en zie wat geluk voor jou in petto heeft.

Welke loterijen zijn er in Exloërveen?

In de omgeving van Exloërveen kun je meedoen met een breed scala aan kansspelen. Denk aan lokale evenementen. Dat kan zijn een grote verloting van de actieve voetbalclub of van de lokale middenstand. Uiteraard kan je ook een gokje wagen bij de grote loterijen. Denk aan Staatsloterij, Postcode loterij of bijv. Lucky Day. Wat is een interessante verloting? Om dit te bepalen doorzoek je alle winkansen, hoogte van de prijzen, en het aantal trekkingen. Bekijk zeker de Goede Doelen Loterijen: je maakt elke maand kans op mooie prijzen, maar jouw inleg gaat ook deels naar goede doelen. Voorbeelden zijn Leprastichting en Museum Plus Bus. In de tabel hieronder bekijk jij een beter beeld van loterijen in Exloërveen met een maximale geldprijs!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Regionale loterijen

Kansspelen als Vriendenloterij, Lotto of het Miljoenenspel zijn erg bekend. Toch, er zijn ook lucratieve lokale loterijen in Exloërveen. Denk dan aan een verloting van een de gemeentelijke voetbalclub en tevens de dorpsvereniging. Een lot is redelijk gunstig qua aanschaf, en je hebt een grote kans op een prijs. De prijzenpot bestaat uit geld, maar bijvoorbeeld ook vakanties. Mooie bijkomstigheid: door jouw deelname aan zo’n lokale loterij help je lokale stichtingen / verenigingen. Lees nu verder over loten kopen in Oostzaan.


Trekking september 2020

Ook in september 2020 zijn er trekkingen in overvloed. Overweeg eens jouw geluk beproeven bij de Lotto of juist de Eurojackpot. Of speel 10 september 2020 mee met de maandelijkse staatsloterij mee. Overweeg ook eens de geldprijzen van de nationale postcode loterij in september 2020. Prijswinnaars woonachtig in Exloërveen zijn er wel degelijk! Wordt jij net zo rijk? Check op onze website verkooppunten van de grote loterijen.

Prijswinnaars uit Exloërveen

Het mooie aan een gokspel is: iedereen kan uit het niets rijk worden. Je vindt ook diverse loterijwinnaars in Exloërveen. In de streek Drenthe zijn meerdere jackpots van €200000 voorgevallen! Een hoofdprijs kan zomaar bij jou vallen! Een verloting is een kansspel. Maar, je kunt het geluk een handje helpen: Selecteer een spel met een hoge winkans, bestel altijd meerdere loten (een boulevardje of straat), neem deel aan een loterijpool, of kies voor kleinere verlotingen met beperkte prijzen. Een kraskaart of kraslot bijvoorbeeld. Overweeg niet uitsluitend de landelijke loterijen met jackpots van €7.500.000,00. Wie weet wordt jij wel de nieuwe prijswinnaar in Exloërveen?!


Online loten kopen

Een loterij is niets nieuws. De plek waar we loten kopen is wel veranderd. Via internet gaat dit erg eenvoudig. Online loten kopen heeft een aantal voordelen:

  • Laagdrempelig meedoen met veel loterijen in binnenland en buitenland.
  • Het gewonnen bedrag hoef je niet op te halen, het wordt overgeboekt.
  • Je weet wat je besteedt aan loten.
  • Je hebt altijd alle loten bij de hand.

De organisaties op deze website hebben allen een vergunning. De verloting gaat dus eerlijk en betrouwbaar.

Loten kopen in de supermarkt
Online loten bestellen is fantastisch. Aan de andere kant, loten kopen in de winkel is niet te evenaren. In de gemeente Borger-Odoorn koop je jouw loten bijvoorbeeld bij Bruna, Ako, Primera maar steeds vaker ook bij de pompstations. Je krijgt dan een papieren lot. Deze houd je bij je tot de trekkingsdag. Het maakt het nog spannender: er zit iets in je broekzak wat jou miljonair kan maken. Snel een staatslot kopen in Exloërveen? Check in de maps hierna een verkooppunt in de buurt. Vind alles uit over loterij Zenderen.

loterijen-exloerveen

postcodeloterij logo

Postcode loterij Exloërveen

De prijzen van de postcode loterij zijn immens. Maak kans op de oudejaars jackpot, straatprijs, postcodekanjer en entreekaarten, ijsprijs, cadeaubonnen. Je postcode bepaalt je lotnummer.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Jouw mobiele (06-nummer) is jouw lot. Bijdragen aan een goed doel wat jou aanspreekt, spaar vriendenpunten, de autoprijs, hoge prijzenpot in september 2020 tot wel €900000 als je kiest voor vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Exloërveen

Via een straatje, half lot, heel lot, 1/5 staatslotpak jij misschien wel interessante jackpots oplopend tot €25000000. Trekking 10e van de maand en in de oudejaarsloterij. Het grootste prijzenpakket en aantrekkelijkste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij in het kort: bijdragen aan cultuur en iedere maand kans op €1.000.000. Altijd interessant introductie-aanbiedingen als entreekaartjes, elektronica winnen, gratis loten en tijdelijke winacties.

lotto logo

Lotto

Elke week kans op miljoenen met de lotto-jackpot. Maar €2 per lot en scherpe aanbiedingen indien jij een abonnement neemt. Maandelijks 100.000den winnaars en extra prijzen in de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

De grootste Europese loterij met elke week een nieuwe rond. Voor slechts €2 per lot speel je eigen getallen voor prijzen die beginnen bij €10 miljoen en maximaal €90 miljoen euro. Zeker de moeite waard.

Loterij abonnement opzeggen

De loterij opzeggen; wordt dat moeilijk? Wanneer je af en toe eens een lot aanschaft heb je geen verplichting tot de recente loterijtrekking in Exloërveen. Liever een abonnement bij een loterij? In dit scenario wordt er via automatische incasso elke maand (of week) kosten voor loterij deelname afgeschreven. Je loterij contract kun je opzeggen via de klantenservice of door het sturen van je opzegbrief. Handig: er zijn voorbeeldbrieven beschikbaar. Bedenk wel: je hebt te maken met een opzegtermijn. Houdt je niet van een abonnement? Ga dan zo’n eenmalig lot kopen. Het gemak van automatisch meespelen is dat je nooit een trekking mist. Het beëindigen van een abonnement kan ook steeds vaker online geregeld worden aan de hand van het opzegformulier of door een mail te sturen.

Aanmelden voor de populairste loterijen? De absolute jackpot, hoogste winkans en goede doelen steunen!