Loterij Heiligerlee Jackpots oplopend tot €20 miljoen euro?

Fantaseer jij er wel eens over? Schathemeltjerijk worden! Dankzij een loterij als de Vriendenloterij of bijvoorbeeld het Miljoenenspel kan iedereen rijk worden. Benieuwd naar de loterijen in Heiligerlee? Meedoen met een gokje wagen met de lucratiefste hoofdprijs? Of wil jij weten waar men in Heiligerlee loten kunt kopen? Hieronder check je een lijst met alle hedendaagse win spellen. Vergelijken kan door te kijken naar goede doel dat wordt ondersteund, kans om te winnen, prijs van een lot, hoeveelheid trekkingen. Online loten kopen is sterk in opkomst, maar het kan natuurlijk ook bij bijvoorbeeld de Primera, Bruna, Ako maar steeds vaker ook bij de benzinestations. Ontdek ogenblikkelijk de meest gangbare loterijen, en waag eens een gokje!

Meespelen met een loterij in Heiligerlee?

In en rondom Heiligerlee kun je deelnemen aan verschillende kansspelen. Er zijn lokale initiatieven. Denk aan een jaarlijkse verloting georganiseerd door de lokale voetbalclub of van de dorpsvereniging. Daarnaast kan je ook een gokje wagen bij de grote loterijen van bijvoorbeeld Staatsloterij, Postcode loterij en tevens krasloten. Voor welke verloting moet ik gaan? Hierbij bekijk je alle winkansen, de jackpot, en hoeveel trekkingen er zijn. Kies altijd voor een Goede Doelen Loterij: je kunt enorme geldbedragen winnen, en je steunt het goede doel. Zoals Greenpeace en Van Abbemuseum. In de tabel hieronder tref je een opsomming van loterijen in Heiligerlee met een hoge jackpot.

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Plaatselijke loterijen

Kansspelen als Vriendenloterij, Lotto en de EuroJackpot kent bijna iedereen wel. Toch, er zijn hier ook leuke lokale loterijen in Heiligerlee. Denk dan aan een evenement van de lokale sportclub en tevens lokale ondernemers. Deze loten zijn aantrekkelijk geprijsd, en je hebt zo een prijs te pakken. De prijzenpot bestaat uit geld, en tastbare prijzen zoals voetbaltickets. Je voegt ook iets toe: door mee te doen worden plaatselijke initiatieven financieel gesteund. Nu ook online: loten kopen in Sandfirden.


Trekking september 2020

Ook in september 2020 zijn er weer veel trekkingen. Wat te denken van een lot kopen bij Eurojackpot of de Lotto. Of doe 10 september 2020 mee met de maandelijkse staatsloterij mee. Vergeet ook niet de uitslag van de nationale postcode loterij in september 2020. Prijswinnaars in Heiligerlee zijn voldoende te vinden. Wordt jij net zo rijk? Check via loterijprijzen.nl verkooppunten van de grote loterijen.

Prijswinnaars uit Heiligerlee

Het mooie aan een loterij is: het is voor iedereen. Er zijn ook genoeg loterijwinnaars in Heiligerlee. In de streek Groningen zijn al jackpots van €975000 voorbij gekomen! Een kanjer kan ook jij winnen! Geluk is een belangrijke factor. Maar, je kunt jouw winkans vergroten: Check altijd vooraf de winkans, bestel altijd meerdere loten (een boulevard of straat), neem deel aan een loterijpool, of kies voor kleinere verlotingen met kleinere winsten. Een kraskaart of kraslot bijvoorbeeld. Sta je dus niet blind op de grotere loterij-bedrijven waar je meedingt om bedragen van €3.000.000,00. Wellicht ben je de unieke prijswinnaar in Heiligerlee?!


Online loten kopen

Verlotingen bestaan al lang. De plek waar we loten kopen is wel aan verandering onderhevig. Het verschuift naar internet. Online loten kopen is praktisch en veilig:

  • Moeiteloos deelnemen met verlotingen in zowel Nederland als Europa.
  • De jackpot wordt automatisch gestort op je rekening.
  • Je weet wat je besteedt aan loten.
  • Geen kans dat je loten kwijtraakt.

De gokbedrijven op deze pagina hebben allemaal goedkeuring gekregen. Er zijn dus altijd echt prijswinnaars.

Loten kopen in de winkel
Online loten bestellen biedt vele voordelen. Toch, loten kopen in de winkel is niet te evenaren. In de gemeente Oldambt kan je loten kopen bij bijvoorbeeld Primera, Bruna, Ako maar steeds vaker ook bij de Shell. Ze geven dan echt een ouderwets lot. Je moet hem veilig opbergen totdat je de uitslag kunt bekijken. Dat maakt het nog mooier: je hebt iets in bezit dat misschien wel heel veel geld waard wordt. Direct een staatslot kopen in Heiligerlee? Open in de plattegrond hieronder een lokaal verkooppunt. Misschien vind je dit ook relevant: loterij Beinsdorp.

loterijen-heiligerlee

postcodeloterij logo

Postcode loterij Heiligerlee

De hoofdprijzen van de postcode loterij zijn grenzeloos. Zo profiteer je van de miljoenenjacht, oudejaars jackpot, postcodekanjer en ijsprijs, entreekaarten, cadeaubonnen. Je lot bestaat uit je postcode.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Het tel. nummer is meteen het lot. De loterij steunt 50 goede doelen, nog meer prijs met vriendenpunten, de auto-hoofdprijs, fikse prijzenpot september 2020 oplopend tot €900000 via de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Heiligerlee

Door aanschaf van straatje, boulevard, 1/5 staatslot, heel lotwin jij misschien wel fikse geldbedragen oplopend tot €8000000. De 10e van de maand en natuurlijk op nieuwjaarsdag. De hoogste geldbedragen en meest interessante winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij betekent: cultuur steunen en elke maand meedingen om de miljoen. Check introductie-aanbiedingen zoals gratis loten, cadeaubonnen, entreekaartjes plus culturele winacties.

lotto logo

Lotto

Elke week kans op miljoenen bij de lotto-jackpot. Een lage lotprijs en aantrekkelijke aanbiedingen indien jij een abonnement neemt. Iedere week duizenden winnaars die hun zakken vullen bij de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

De grootste Europese loterij met elke week een nieuwe rond. Voor slechts €2 per lot selecteer jij eigen getallen voor prijzen startend vanaf €10.000.000 en maximaal €90 miljoen euro. Zeker de moeite waard.

Loterij abonnement opzeggen

Jouw loterij opzeggen; gaat dat nog complex? In de situatie wanneer jij eenmalig een lot hebt gekocht speel je niet automatisch mee met de nieuwe loterijtrekking in Heiligerlee. Ga jij voor een loten-abonnement? Dan wordt er door middel van automatische incasso op een vast moment per maand een bedrag van je rekening afgeschreven. Een loterij contract kan je telefonisch opzeggen of door het sturen van de opzegbrief. Er zijn voorbeeldbrieven op te vragen. Goed om te weten: je hebt te maken met een opzegtermijn. Liever geen automatische incasso? Ga dan je eenmalig lot bestellen. Het eenvoudige van automatisch meespelen is dat men gegarandeerd meedoet. Het annuleren van zo’n abonnement kan ook steeds vaker online geregeld worden via het opzegformulier of door een mail te sturen.

Deelnemen aan de beste loterijen? De absolute jackpot, grootste winkans en goede doelen!