Loterij Neerijnen Prijzen winnen tot wel €80 miljoen?

Droom jij er wel eens stiekem van? In één klap schatrijk worden! Dankzij deelname aan een loterij als de Staatsloterij en bijv. Lucky Day kan dit zomaar. Benieuwd naar de loterijen in Neerijnen? Wil je het spel met de lucratiefste hoofdprijs? Of wil jij weten waar men in Neerijnen loten kunt kopen? Op onze website vind je een overzicht met alle populaire win spellen. Het vergelijken door te kijken naar hoeveelheid trekkingen, kans om te winnen, prijs van een lot, hoofdprijs. Online loten kopen gebeurt steeds meer, maar je kunt ook gewoon naar o.a. de Prima, Ako, Bruna of een andere tabakszaak. Check à la minute de meest populaire loterijen, en speel vandaag nog mee!

Meespelen met een loterij in Neerijnen?

In de regio Neerijnen vinden we een breed scala aan kansspelen. Juist ook op regionaal niveau. Je kunt dan denken aan een jaarlijkse verloting georganiseerd door de gemeentelijke sportvereniging of van lokale ondernemers. Natuurlijk kan je ook een gokje wagen bij Nederlandse loterijen als Staatsloterij, Postcode loterij en krasloten. Wat is voor mij een geschikte verloting? Hierbij bekijk je alle winkansen, de jackpot, en aantal trekkingen per jaar. Ook de Goede Doelen Loterij is interessant: je maakt elke maand kans op mooie prijzen, en je steunt het goede doel. Denk aan Jeugdcultuurfonds en Stichting MS Research. In de lijst hieronder vind je een analyse van loterijen in Neerijnen met enorme prijzen!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Lokale loterijen

Kansspelen zoals bijv. Vriendenloterij, Lotto of de EuroJackpot kent bijna iedereen wel. Alleen, we onderscheiden ook mooie lokale loterijen in Neerijnen. Denk dan aan een verloting van een de actieve voetbalvereniging en zelfstandige ondernemers. De loten zijn vaak goedkoop, en je hebt zo een prijs te pakken. Men maakt kans op een jackpot en tastbare prijzen zoals voetbaltickets. Een leuke extra: door deel te nemen aan een lokale loterij ondersteun je lokale initiatieven. Nu ook online: loten kopen in Winkel.


Trekking april 2020

Ook in april 2020 staan er volop trekkingen gepland. Om een voorbeeld te noemen: een gokje wagen in de wekelijkse Eurojackpot of Lotto. Of speel 10 april 2020 met de nieuwe ronde van de staatsloterij mee. En wat te denken van de trekking van de nationale postcode loterij in april 2020. Prijswinnaars in Neerijnen zijn er genoeg. Ben jij ook zo’n geluksvogel? Achterhaal op onze website lot-verkooppunten.

Prijswinnaars uit Neerijnen

Het fraaie van een gokje wagen is: iedereen kan winnen. Je vindt ook diverse loterijwinnaars in Neerijnen. In deze provincie Gelderland zijn al jackpots van €350000 voorgekomen! Een miljoen kan ook jij winnen! Geluk is een belangrijke factor. Let op, je kunt het geluk een handje helpen: Zoek uit welke verloting de hoogste winkans heeft, koop meerdere loten (een boulevardje of straat), begin een loterijpool met vrienden of collega’s, of ga voor een kleinere loterij met minder winsten. Krasloten en kaarten zijn prima opties. Overweeg niet uitsluitend de landelijke loterijen met prijzen van €5.500.000,00. Misschien wordt jij wel de fortuinlijke prijswinnaar in Neerijnen?!


Online loten kopen

Een loterij is niets nieuws. De manier waarop we loten kopen verandert wel. Er vindt een transitie naar internet plaats. Online loten kopen heeft diverse voordelen:

  • Eenvoudig deelnemen met veel kansspelen in Nederland en Europa.
  • De prijs hoef je niet op te halen, het wordt overgeboekt.
  • Je ziet precies wat je uitgeeft aan loten.
  • Je lotnummers staan in je account.

De gokbedrijven in de tabel zijn erkend door de Nederlandse overheid. Er zijn dus altijd echt prijswinnaars.

Loten kopen in de supermarkt
Online loten bestellen is super. Desondanks, loten kopen in de winkel is niet te evenaren. In de regio Neerijnen kun jij loten kopen bij o.a. Ako, Bruna, Primera of Esso. Je ontvangt dan een fysiek lot. Bewaar hem op een beveiligde plaats tot aan de trekking. Dat maakt het nog mooier: je hebt iets in bezit wat jouw leven mogelijk flink kan veranderen. Vandaag nog staatsloten kopen in Neerijnen? Vind in het plaatje hieronder een lokaal verkooppunt. Zoek ook naar loterij Gorssel.

loterijen-neerijnen

postcodeloterij logo

Postcode loterij Neerijnen

De hoofdprijzen van de postcode loterij zijn grenzeloos. Zo profiteer je van de postcodekanjer, oudejaars jackpot, miljoenenjacht en cadeaubonnen, entreekaarten, oudejaarsloterij. Je adres is je lotnummer.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Je mobiele (06-nummer) is jouw lot. Je bepaalt zelf het goede doel, meer kans met vriendenpunten, autojackpot, lucratieve prijzenpot april 2020 oplopend tot €300000 als je kiest voor vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Neerijnen

Met bijv. een 1/5 staatslot, heel lot, boulevard, half lotwin jij mogelijk fikse droomprijzen tot wel €21000000. De 10e van de maand en rondom de jaarwisseling. De hoogste prijzenpot en beste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij in het kort: cultuur steunen en iedere 4 weken miljoenen winnen. Ze bieden altijd introductie-aanbiedingen als gratis loten, cadeaubonnen, entreekaartjes of andere winacties.

lotto logo

Lotto

Elke week kans op miljoenen met de lotto-jackpot. Voordelige loten en unieke aanbiedingen in het geval van automatisch spelen. Maandelijks 100.000den winnaars die profiteren van de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Meest lucratieve loterij in EU met elke week een nieuwe rond. Met je persoonlijke €2 lot speel je 7 getallen voor een jackpot die beginnen bij €10 miljoen tot maximaal €90 miljoen. Leuk om uit te proberen.

Loterij abonnement opzeggen

Een loterij opzeggen; is dat moeizaam? Wanneer je eenmalig een lot hebt gekocht ben je niet gebonden aan de recente loterijtrekking in Neerijnen. Heb je een abonnement afgesloten? Er zal met behulp van automatische incasso elke 4 weken (of vaker) via de bank lotengeld afgeboekt. Een loterij contract kun je opzeggen via de klantenservice hoewel het ook kan met jouw opzegbrief. Handig: er zijn voorbeeldbrieven beschikbaar. Vergeet niet: je hebt te maken met een opzegtermijn. Alleen spelen wanneer jij dat wil? Ga dan zo’n eenmalig lot aanschaffen. Het grote pluspunt van automatisch meespelen is dat je nooit een trekking mist. Het annuleren van zo’n abonnement kan ook steeds vaker online geregeld worden door gebruik te maken van opzegformulier of d.m.v. een mail.

Aanmelden voor de leukste loterijen? Grootste prijzenpakket, hoogste winkans en goede doelen!