Loterij Reitsum Jackpots oplopend tot €80 miljoen euro?

Droom jij er wel eens stiekem van? Een flink bedrag op je bankrekening. Dankzij deelname aan een loterij als de Bankgiroloterij en ook Lucky Day kan iedereen rijk worden. Meer weten over de loterij in Reitsum? Zoek jij een geluksspel met de lucratiefste hoofdprijs? Of nieuwsgierig waar jij in Reitsum loten kunt kopen? Op deze pagina achterhaal je een overzicht met alle hedendaagse loterijen. Vergelijken doe jij op basis van jackpot, winkans, lotprijs, aantal trekkingen. Online loten kopen is sterk in opkomst, maar dit kan niet op tegen een fysiek lot dat je koopt bij de plaatselijke Prima, Ako, Bruna en Shell. Bekijk binnen een paar minuten de Nederlandse loterijen, en waag eens een gokje!

Populaire loterijen in Reitsum?

In de regio Reitsum zijn er uiteenlopende kansspelen. Door het jaar zijn er allerlei lokale spelen. Je kunt dan denken aan een grote verloting van de regionale muziekvereniging of van lokale winkeliers. Vanzelfsprekend kun je ook deelnemen aan gangbare loterijen van bijvoorbeeld Staatsloterij, Postcode loterij of bijv. Lucky Day. Voor welke verloting moet ik gaan? Hierbij bekijk je de winkansen, hoogte van de prijzen, en het aantal trekkingen. Overweeg ook de Goede Doelen Loterij: hierbij maak je kans op hoge geldprijzen, maar een deel van de inleg gaat naar hulpinstanties. Zoals ARK of Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind (NSGK). In het onderstaande overzicht check je een opsomming van de meest populaire loterijen in Reitsum met een maximale geldprijs!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Plaatselijke loterijen

Kansspelen als bijv. Lotto, Vriendenloterij en krasloten klinken bekend in de oren. Desondanks, we zien ook interessante lokale loterijen in Reitsum. Bijvoorbeeld een verloting georganiseerd door de regionale voetbalvereniging plus de dorpsvereniging. Een lot is redelijk gunstig qua aanschaf, en je hebt een grote kans op een prijs. Je wint hier niet alleen geldbedragen, en tastbare prijzen zoals iPhone’s. Je voegt ook iets toe: door mee te doen steun je een vereniging in jouw omgeving. Je treft hier ook uitgebreide info over loten kopen in Bergentheim.


Trekking april 2020

Ook in april 2020 zijn er weer veel trekkingen. Om een voorbeeld te noemen: een lot kopen bij Lotto en Eurojackpot. Of doe 10 april 2020 mee met de trekking van de staatsloterij. Onderschat ook niet de prijzen van de nationale postcode loterij in april 2020. Prijswinnaars uit de buurt van Reitsum zijn voldoende te vinden. Wil je ook zo rijk worden? Vind op onze website lot-verkooppunten.

Prijswinnaars uit Reitsum

Het fraaie van een kansspel is: er is altijd een kans op een enorm bedrag. Er wonen ook meerdere loterijwinnaars in Reitsum. Rondom Friesland is al eens de jackpot van €675000 gesignaleerd! Een kanjer kan voor elke deelnemer vallen! Je moet met name veel geluk hebben. Maar, het draait niet alleen om geluk: Beperk je tot kansspelen met hoge winkansen, koop meerdere loten (een boulevard of straat), begin een loterijpool met vrienden of collega’s, of kies voor kleinere verlotingen met kleinere prijzen. Een kraslot of kraskaart kan ook. Sta je dus niet blind op de grotere loterij-bedrijven met geldprijzen van €25.000.000,00. Misschien val je in de prijzen als de grote prijswinnaar in Reitsum?!


Online loten kopen

Een loterij is niets nieuws. De lokatie waar wij loten kopen is wel aan verandering onderhevig. Steeds meer mensen bestellen op internet. Online loten kopen is praktisch en veilig:

  • Gemakkelijk meespelen met veel loterijen in binnenland en buitenland.
  • De eventuele prijzen wordt direct overgeboekt.
  • Je weet wat je besteedt aan loten.
  • Je hebt altijd alle loten bij de hand.

De loterijen in het overzicht hebben allemaal goedkeuring gekregen. Je kunt dus veilig meespelen.

Loten kopen in de supermarkt
Online loten bestellen is super. Toch, loten kopen in een winkel heeft wel de meeste charme. In de regio Ferwerderadiel koopt men loten bij Primera, Bruna, Ako of Shell. Ze geven dan echt een ouderwets lot. Je moet hem veilig opbergen tot het moment van trekking. Het biedt nog meer beleving: er zit iets in je broekzak waarmee je wellicht schatrijk wordt. Meteen een staatslot kopen in Reitsum? Open hieronder een plaatselijke verkoper. Zoek ook naar loterij Kesteren.

loterijen-reitsum

postcodeloterij logo

Postcode loterij Reitsum

De postcode loterij prijzen zijn gigantisch. Zo win je bijvoorbeeld de straatprijs, postcodekanjer, miljoenenjacht en entreekaarten, cadeaubonnen, oudejaarsloterij. Jouw postcode is je lot.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Het 06-nummer is je lotnummer. Bijdragen aan een goed doel wat jou aanspreekt, meer kans met vriendenpunten, autojackpot, een enorme prijzenpot in april 2020 van zeker €300000 bij de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Reitsum

Dankzij een straatje, half lot, boulevard, 1/5 staatslotmaak jij aanspraak op aantrekkelijke droomprijzen tot wel €17000000. Uitslag elke 10e van de maand en natuurlijk op nieuwjaarsdag. De grootste prijzenpot en meest interessante winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij is eigenlijk: een bijdrage leveren aan cultuur en elke maand meedingen om de miljoen. Check introductie-aanbiedingen zoals entreekaartjes, elektronica winnen, cadeaubonnen en tijdelijke winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen bij de lotto-jackpot. Voordelige loten en aantrekkelijke aanbiedingen indien jij een abonnement neemt. Iedere maand 10.000den geluksvogels en extra Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Meest lucratieve loterij in EU met wekelijks een trekking. Met je persoonlijke €2 lot neem je 7 getallen voor een jackpot variërend van 10 miljoen euro tot wel €90.000.000. Geef het een kans!

Loterij abonnement opzeggen

Je loterij opzeggen; wordt dat moeilijk? Zodra jij sporadisch een lot bestelt zit je niet direct vast aan de nieuwe loterijtrekking in Reitsum. Ga jij voor een loten-abonnement? Er wordt dan via automatische incasso maandelijks (of wekelijks) geld voor de loten overgeschreven. Je loterij contract kun je opzeggen via de klantenservice of aan de hand van jouw opzegbrief. Er zijn voorbeeldbrieven op te vragen. Bedenk wel: er is in de regel een opzegtermijn. Liever nergens aan vast zitten? Dan kan jij bijvoorbeeld een eenmalig lot kopen. Een belangrijk voordeeltje van automatisch meespelen is dat je nooit een prijs misloopt. Het beëindigen van een abonnement kan ook via jouw online account door gebruik te maken van opzegformulier of via email.

Meespelen met de Nederlandse loterijen? De hoogste prijzen, beste winkansen en een gift aan goede doelen!